Masterclass Goede Complimenten Geven

Dé masterclass die je leert echt goede en effectieve complimenten te geven, die zorgen voor meer positief gedrag bij je kind en waardoor het zelfvertrouwen van je kind groeit!

34,50
Masterclass goede complimenten geven aan kinderen

Voor alle opvoeders die hun kind willen zien groeien van zelfvertrouwen

Geef jij je kind veel complimenten? En zo ja, hoe doe je dat dan?
Want veel complimenten die ouders tegenwoordig geven, zijn goed bedoeld, maar leiden juist tot onzekerheid en faalangst. En dat is precies wat je niet wilt bereiken…

“De diepst menselijke emotionele behoefte is de behoefte om gewaardeerd te worden”  aldus William James (een Amerikaanse psycholoog 1842 -1910).

Het krijgen van waardering en erkenning is één van de belangrijkste behoeftes van mensen. Daarom is het geven van complimenten aan je kind dus heel belangrijk.

Maar kinderen worden vaak overladen met complimenten en dat is niet goed voor het zelfbeeld van je kind. Er worden vaak complimenten gegeven die je kind juist onzeker maken en daarom hun doel voorbij schieten. Vooral complimenten die vaag zijn (Goed zo!), gericht zijn op het resultaat (Wat een mooie tekening!) en op de persoon (Wat ben jij slim!) hebben een negatieve invloed op het zelfvertrouwen van je kind. Dit geldt zeker voor perfectionistische kinderen. Is jouw kind perfectionistisch? Dan kan je kind van deze complimenten veel last hebben.

Hoe geef je wel een echt goed compliment, zodat het zelfvertrouwen van je kind wel groeit?
Stel je voor dat je precies weet hoe je complimenten geeft en dat deze leiden tot een fijne sfeer in huis, tot een sterkere band met je kind en meer zelfvertrouwen voor je kind.

Speciaal hiervoor heb ik de Masterclass Goede Complimenten geven ontwikkeld!

Je leert hierin hoe je complimenten kunt geven die effectief zijn. Je compliment zorgt dan voor meer positief gedrag bij je kind en zorgt voor een positief zelfbeeld bij jouw zoon of dochter.

Om een echt goed compliment te geven is het bijvoorbeeld belangrijk om te zorgen dat je compliment aansluit bij de ontwikkeling van je kind en dat het zich richt op het proces en niet op het resultaat. Hoe je dat precies doet, leer je in de Masterclass.

In onze Masterclass leer je hoe je complimenten kunt geven die écht het verschil maken. Met de 4 praktische video’s, opdrachten en een te downloaden overzicht met voorbeeldcomplimenten, krijg je handvatten om je kind positief te laten ontwikkelen. Dit zorgt voor meer zelfvertrouwen en minder faalangst.

Wat je leert in deze Masterclass

Je geeft goede complimenten, waardoor de band met je kind sterker wordt
Je kind ontwikkelt meer zelfvertrouwen
Je kind heeft minder kans op faalangst
Jij voelt je zelfverzekerder in het geven van complimenten
Je krijgt een positieve sfeer in huis
Inclusief een leuke gezinsopdracht om samen met je kind te doen!

Doordat ik de kinderen positief benader, beïnvloedt hen dat ook. De gezinsopdracht vonden ze geweldig om te doen en ze waren er zelfs dagen erna nog vrolijk ervan.u003c/emu003e

Sara heeft 2 kinderen en volgde de Masterclass

Het geven van complimenten levert veel op. Ten minste als je het op de goede manier doet. Dan zitten er veel voordelen aan, ze zorgen dan voor:

een fijn gevoel voor jezelf en je kind
een betere band met je kind
een positieve sfeer
meer motivatie en je kind wordt gestimuleerd
minder faalangst en minder onzekerheid
meer zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld

Over mij

Rian Meddens Orthopedagoog Generalist

Ik ben Rian Meddens. Als orthopedagoog-generalist heb ik de afgelopen 15 jaar talloze kinderen en gezinnen begeleid, ook bij scheidingen. Ik zag wat voor grote positieve impact het heeft op een kind als ouders de scheiding zorgvuldig aanpakken. Daarom ontwikkelde ik deze online masterclass waarin ik ouders stap-voor-stap leer hoe ze dit ingrijpende proces op een liefdevolle manier kunnen begeleiden.

Veelgestelde Vragen over de Masterclass

👇
Dus wil jij je kind ook zien stralen?
Een positieve sfeer thuis en dat je kind een positief zelfbeeld ontwikkeld?


Schrijf je nu in!

Volg de Masterclass Goede Complimenten geven en zie je kind stralen!

Loop geen risico met onze 14-dagen niet goed geld terug garantie.
Als de Masterclass voor jou niet werkt, laat het ons weten en je krijgt je geld terug.

15585

Gratis Positieve Opvoedtips

Vul je e-mailadres in en krijg iedere twee weken gratis extra tips in je mailbox: