Minder Onzeker, Meer Zelfvertrouwen

Categorie:

89,00

Minder Onzeker, Meer Zelfvertrouwen

Veel kinderen voelen zich onzeker en twijfelen aan hun eigen kunnen. Terwijl dit helemaal niet nodig is!
Alle kinderen hebben kwaliteiten. Alleen moeten ze dit vaak zelf nog gaan geloven. In deze online cursus leer je hoe je het zelfvertrouwen van je kind kan vergroten.

Het krijgen van zelfvertrouwen is een proces. Kinderen worden niet geboren met zelfvertrouwen, alhoewel het ene kind meer aanleg heeft om zelfvertrouwen te ontwikkelen, dan een ander kind. In de kindertijd wordt de basis gelegd voor het zelfvertrouwen van je kind. Daarom is het belangrijk om er nu al aandacht aan te besteden. In deze periode kan je je kind het beste helpen bij het vergroten van zijn zelfvertrouwen. Daar heeft je kind de rest van z’n leven profijt van!

Door het volgen van deze cursus zorg je ervoor dat jouw kind een positief zelfbeeld krijgt. Kinderen met een positief zelfbeeld zitten lekker in hun vel, hebben zelfvertrouwen, durven fouten te maken en nieuwe uitdagingen aan te gaan!

In deze cursus leer je:

* Hoe je het zelfvertrouwen van je kind kunt versterken.
* Hoe je kunt omgaan met onzeker gedrag.
* Hoe je je kind kunt leren om positief te denken.
* Hoe je je kind kunt stimuleren om uitdagingen aan te gaan
* Hoe je kunt zorgen voor een realistisch en positief zelfbeeld.

“Een aanrader voor elke ouder! Ik heb de cursus als heel fijn en nuttig ervaren. Het heeft me doen inzien dat, hoe ik reageer veel invloed heeft op onze dochter. Ik neem minder uit handen en ik heb geleerd dat falen mag, ook al wordt hier vaak gezegd “fouten maken mag”, maar door mijn eigen reactie daarop komt het toch anders over. We hebben nu al een aantal dingen anders gedaan sinds het begin van de cursus. Onze dochter doet bijvoorbeeld meer zelf en ze doet dit graag en met meer zelfvertrouwen! De vele filmpjes en oefeningen zijn heel goede tools, waar ik nog vaak naar zal terugkijken.”
Noor, moeder van een dochter van 8 jaar

In deze cursus leer je hoe je als ouder kan bijdragen aan het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen van je kind. Je wordt aan het denken gezet en leert je kind beter kennen. Je krijgt informatie, tips en opdrachten. Daarnaast krijg je veel oefeningen om samen met je zoon of dochter te doen, zodat hij of zij meer zelfvertrouwen zal ontwikkelen.

Toevoegen aan winkelwagen

15585

Gratis Positieve Opvoedtips

Vul je e-mailadres in en krijg iedere twee weken gratis extra tips in je mailbox:

Scroll naar boven