skip to Main Content

Minder Onzeker, Meer Zelfvertrouwen

89,00

Je aankoop is direct te downloaden

Categorie:

Beschrijving

Veel kinderen voelen zich onzeker en twijfelen aan hun eigen kunnen. Terwijl dit helemaal niet nodig is! Alle kinderen hebben kwaliteiten. Alleen moeten ze dit vaak zelf nog gaan geloven. In deze cursus leer je hoe je het zelfvertrouwen van je kind kan vergroten.

Het krijgen van zelfvertrouwen is een proces. Kinderen worden niet geboren met zelfvertrouwen, alhoewel het ene kind meer aanleg heeft om zelfvertrouwen te ontwikkelen, dan een ander kind. In de kindertijd wordt de basis gelegd voor het zelfvertrouwen van je kind. Daarom is het belangrijk om er nu al aandacht aan te besteden. In deze periode kan je je kind het beste helpen bij het vergroten van zijn zelfvertrouwen. Daar heeft je kind de rest van z’n leven profijt van!

Door het volgen van deze cursus zorg je ervoor dat jouw kind een positief zelfbeeld krijgt. Kinderen met een positief zelfbeeld zitten lekker in hun vel, hebben zelfvertrouwen, durven fouten te maken en nieuwe uitdagingen aan te gaan!

In deze module leer je hoe je als ouder kan bijdragen aan het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen van je kind. Je wordt aan het denken gezet en leert je kind beter kennen. Je krijgt informatie, tips en opdrachten. Daarnaast krijg je veel oefeningen om samen met je zoon of dochter te doen, zodat hij of zij meer zelfvertrouwen zal ontwikkelen.
De cursus is inclusief het werkboek Ik ben TOP!

 

 

 

Back To Top