Online consult

Persoonlijke hulp via een video call

85,00

Online consult

Wil je graag persoonlijk overleggen over een opvoedvraag, probleemgedrag van je kind of een moeilijke situatie in je gezin?

Dan kan ik u verder helpen! In een online consult heb je een uitvoerig beeldbel-gesprek met een orthopedagoog. Je krijgt advies afgestemd op jouw kind van een professional.
Rian Meddens is orthopedagoog generalist en is gespecialiseerd in opvoeding en de (bijzondere)ontwikkeling van kinderen. Vanaf oktober 2023 neemt Susanne van der Maas de online consulten over van Rian. Susanne is kinder- en jeugdpsycholoog en is ook gespecialiseerd in opvoeding en de ontwikkeling van kinderen.

In een online consult wordt eerst kennisgemaakt, dan er is ruimte om je situatie en vraag toe te lichten en vervolgens zullen er vragen aan je gesteld worden, zodat er een persoonlijk advies en praktische tips gegeven kunnen worden. Een online consult kost 85 euro en duurt 45 minuten.

“Het gesprek heeft me een goed en rustig gevoel gegeven. Ik kon m’n zorgen kwijt en daarbij kreeg ik de nodige tips en adviezen. Het heeft mij en ons gezin heel erg geholpen.”
Inge, moeder met een zoon van 7 jaar en een dochter van 4 jaar

Gratis Positieve Opvoedtips

Vul je e-mailadres in en krijg iedere twee weken gratis extra tips in je mailbox: