skip to Main Content

Online consult

75,00

Je aankoop is direct te downloaden

Beschrijving

Online consult 

Wil je graag persoonlijk overleggen over een opvoedvraag, probleemgedrag van je kind of een moeilijke situatie in je gezin?

Dan kan ik u verder helpen! In een online consult heb je een uitvoerig beeldbel-gesprek met een orthopedagoog. Je krijgt advies afgestemd op jouw kind van een professional.
Rian Meddens is orthopedagoog generalist en is gespecialiseerd in opvoeding en de (bijzondere)ontwikkeling van kinderen.

In een online consult wordt eerst kennisgemaakt, dan er is ruimte om je situatie en vraag toe te lichten en vervolgens zullen er vragen aan je gesteld worden, zodat er een persoonlijk advies en praktische tips gegeven kunnen worden. Een online consult kost 75 euro en duurt 45 minuten.

“Het gesprek heeft me een goed en rustig gevoel gegeven. Ik kon m’n zorgen kwijt en daarbij kreeg ik de nodige tips en adviezen. Het heeft mij en ons gezin heel erg geholpen.”
Inge, moeder met een zoon van 7 jaar en een dochter van 4 jaar
“Wij vonden het een heel fijn gesprek met Rian. Sinds ons gesprek gaat het erg goed met onze dochter, een totaal ander kind. De tips werken zeer effectief, nogmaals super bedankt! Bijten en agressie behoren tot het verleden.”
Laurens, vader van een dochter van 2 en een half jaar

 

Boek nu hiernaast een online consult en ik neem zo snel mogelijk (meestal binnen 24 uur) contact met je op om een afspraak in te plannen.
Als je het fijn vindt kun je alvast per mail een korte beschrijving van de situatie en je vraag sturen naar rianmeddens@psychogoed.nl.

Back To Top