Positief Gezin Cursus

Categorie: Tag:

69,00

Positief opvoeden geeft energie en is leuk!
Toch is opvoeden is niet altijd even makkelijk. Hoe lief je kinderen ook zijn, soms kun je in een negatieve spiraal raken. Gelukkig zijn er manieren die je hierbij kunnen helpen. Ook als je tevreden bent hoe het thuis gaat, maar je wilt weten hoe je het gezellig kan houden en je kinderen positief kan benaderen, is deze cursus iets voor jou!

Positief opvoeden kan een flinke uitdaging zijn, maar met deze online cursus krijg je alle handvatten die je nodig hebt!

* Je leert omgaan met de emoties van je kind
* Je leert positief begrenzen
* Je leert hoe je goede complimenten geeft
* De sfeer thuis wordt positief
* Door de oefeningen versterkt de band met je kind

Sara volgde de Positief Gezin-cursus met veel succes. Ze heeft een zoon (8 jaar) en dochter (7 jaar). Na afloop van de cursus ontving ik deze mail, waarin ze heel mooi verwoordt wat de cursus haar heeft opgeleverd:

Meteen merkte ik verandering in de sfeer in huis. Ik raak niet meer zo snel gefrustreerd en wanhopig, maar ik heb het gevoel meer controle over de situatie en mezelf te hebben. Doordat ik de kinderen positief benader, beïnvloedt hen dat ook. De gezinsopdracht vonden ze geweldig om te doen en ze waren er zelfs dagen erna nog vrolijk van. M’n kinderen proberen nu zelf ruzies op te lossen en het heeft ze dichter bij elkaar gebracht. Ze zoeken elkaar vaker op om samen te spelen en hebben meer lol samen. De cursus heeft een positieve sfeer in huis gebracht en het zorgt ervoor dat ik een zekerder gevoel heb in de opvoeding.
Sara, moeder van een dochter van 7 jaar en een zoon van 8 jaar

Kijk hier voor meer informatie en ervaringen van andere ouders.

Add to cart

15585

Gratis Positieve Opvoedtips

Vul je e-mailadres in en krijg iedere twee weken gratis extra tips in je mailbox:

Scroll naar boven