Positief Gezin Cursus

Dé online cursus die zorgt voor meer rust, gezelligheid en positiviteit in je gezin!

69,00

Voor alle ouders die positief en relaxed willen opvoeden!

Gezien in o.a.

Meer rust, gezelligheid en positiviteit!

Wil jij graag positief omgaan met je kind? Dat leer je in deze online cursus Positief Gezin.
Positief opvoeden is niet altijd even makkelijk. Hoe lief je kinderen ook zijn, soms kun je in een negatieve spiraal raken. Gelukkig zijn er manieren die je hierbij kunnen helpen. Ook als je tevreden bent met hoe het thuis gaat, maar je wilt weten hoe je het gezellig kan houden en je kinderen positief kan benaderen, is deze online cursus iets voor jou!

Is deze cursus iets voor mij?

Herken je jezelf in deze punten? 
Dan kan deze cursus jou en je gezin helpen:

  • Je wilt graag meer weten over oplossingsgericht opvoeden of over positief opvoeden
  • De band met je kind vind je belangrijk en wil je graag versterken.
  • Opvoeden op een manier die bij jou past
  • Je wilt weten hoe je goede complimenten kunt geven en het zelfvertrouwen van je kind kan stimuleren
  • Je wilt meer rust, gezelligheid of positiviteit in je gezin
Positief Gezin

In deze cursus leer je

In deze cursus leer je hoe je positief kan opvoeden. Dit kan een flinke uitdaging zijn, maar met deze online cursus krijg je alle handvatten die je nodig hebt! Je leert omgaan met de emoties van je kind. Daarnaast leer je hoe je de sfeer thuis kan verbeteren en hoe je je kinderen op een positieve manier kan benaderen en kan begrenzen, zodat er meer gezelligheid in jullie gezin ontstaat.

Inhoud van de Positief Gezin cursus

De cursus bestaat uit 4 modules met in totaal 13 lessen. Iedere les bestaat uit veel informatie, filmpjes, voorbeelden, fact-sheets en oefeningen. Je krijgt veel praktische tips die meteen toe te passen zijn. Elke module sluit af met een leuke gezinsopdracht om samen met je gezin te doen.

Modules:

  • De Oplossingsgerichte Mindset
  • Omgaan met Emoties
  • Goede Complimenten geven
  • Doen wat werkt

Omgaan met Emoties

Leer door te luisteren en aandacht te geven om meer
rust te creëren.

Positief Benaderen

Geef goede complimenten, verbeter de sfeer en vergroot het zelfvertrouwen van je kind.

Versterk jullie Band

Ontdek hoe je de emotionele band met je kinderen kan versterken.

Deze mensen deden de cursus al:

“Ik vond de cursus heel praktisch en heel nuttig. Ik heb heerlijke kinderen, maar in het dagelijks leven vind ik mezelf soms wat snel ongeduldig met mijn dochter. Door de praktische inslag van de cursus kon ik direct de volgende dag aan de slag met een opdracht of één van de tips. Vaak met succes. Nu mijn dochter voor het eerst naar de basisschool gaat, ga ik de tips opnieuw even doornemen. Zodat ik haar op een positieve manier kan ondersteunen bij deze verandering.”

Margot, moeder van een dochter van 4 jaar en zoontje van 2

Meteen merkte ik verandering in de sfeer in huis. Ik raak niet meer zo snel gefrustreerd en wanhopig, maar ik heb het gevoel meer controle over de situatie en mezelf te hebben. Doordat ik de kinderen positief benader, beïnvloedt hen dat ook. De gezinsopdracht vonden ze geweldig om te doen en ze waren er zelfs dagen erna nog vrolijk ervan. M’n kinderen proberen nu zelf ruzies op te lossen en het heeft ze dichter bij elkaar gebracht. Ze zoeken elkaar vaker op om samen te spelen en hebben meer lol samen. De cursus heeft een positieve sfeer in huis gebracht en het zorgt ervoor dat ik een zekerder gevoel heb in de opvoeding.”

Sara, moeder van een zoon van 8 jaar en dochter van 7 jaar

“We hebben de cursus Positief Gezin met 2 persoonlijke consulten gevolgd en het heeft voor veel meer rust en vrolijkheid in huis gezorgd. Er is nu thuis minder strijd en we komen met elkaar makkelijker tot een oplossing. u003cbru003eIk voel me ook blijer en zekerder over mezelf als moeder. Ik twijfelde eerst aan hoe ik iets deed, maar nu vertrouw ik op mijn manier van opvoeden. Alles wat je leert in de cursus, is een hele fijne manier van met je kind omgaan. Het voelt goed en positief.
Het heeft ons heel erg geholpen om uit een negatieve vicieuze cirkel te komen.
We hebben de consulten met Rian ook als erg prettig ervaren. We gaan nog regelmatig terugkijken naar de cursus, zodat we deze positieve sfeer vasthouden.”

Andy en Evita, ouders van een dochter (6) en zoontje (2,5 jaar

“Een leuke, zinvolle cursus. Praktisch opgezet, met tips die je meteen kunt toepassen. Een aanrader!”

Diana, moeder van 3 meiden (10, 8 en 6 jaar)

“De relatie met mijn dochter is positief vooruit gegaan. We hebben op een steeds betere, leukere manier contact en er komen nieuwe positieve gewoontes bij. Ik zou deze cursus zeker een 10 willen geven, want ik ben heel tevreden over de inhoud, kennis, snelle contact met de coach, hulp, ondersteuning en advies. Ik wil deze cursus iedere ouder (gezin) aanraden!
Het is kort en lijkt (!) simpel, maar is heel krachtig en onmisbare basiskennis bij het opvoeden. Ik ben er heel blij mee!”

Sophie, kinderpsycholoog

“Ik heb de online cursus Positief Gezin gevolgd en vond het een opsteker! Ik ben zelf GZ-psycholoog en ik raad deze cursus vrijwel standaard aan aan mijn volwassen cliënten die jonge kinderen hebben”

Manja, GZ-psycholoog en moeder van twee zoons van 9 en 11 jaar

De cursus maakte mij ervan bewust dat ik de neiging kan hebben mijn aandacht te richten op de momenten die niet zo goed gaan. Dan worden die dingen groot. Door uit te zoomen tijdens de cursus merkte ik dat het eigenlijk vrij vaak ook wel goed gaat. En die realisatie was heel erg tof en gaf me een gevoel van ruimte. Ik vond daarnaast de consulten met Rian heel waardevol; zij is iemand die goed luistert en vanuit haar expertise goede, praktische tips kan geven. Daarnaast heeft ze mij heel erg goed geholpen met het ophelderen van een complexe situatie. Dat deed ze door goed door te vragen, maar ook door haar kennis over kinderen, leeftijd en ontwikkelingsfases te delen. Ik vond het heel prettig om mijn zienswijzen en aanpakken tegen haar aan te houden en te horen wat daar vanuit haar kennis goed aan is.

Marjolein, moeder van een dochter (5) en zoontje (3 jaar)

“Als het even wat minder gaat, dan weet ik hoe ik weer kan bouwen aan een positieve sfeer in plaats van me machteloos en gefrustreerd te voelen. Ik raad dit alle ouders aan! Het is een heel waardevolle cursus.”

Marianne heeft een zoon van 15 jaar

Haal het beste uit jezelf als vader of moeder

Gun je kind een positieve omgeving om in op te groeien!

Loop geen risico met onze 14-dagen niet goed geld terug garantie.
Als de cursus voor jou niet werkt, laat het ons weten en je krijgt je geld terug.

Volg de Positief Gezin Cursus met Professionele Begeleiding voor jouw gezin!

Maak het meeste van de Positief Gezin Cursus met de hulp van een ervaren kinderpsycholoog. In twee persoonlijke online consulten ontvangt je persoonlijk advies afgestemd op jouw specifieke situatie en behoeften.

Veelgestelde vragen over de online cursus Positief Gezin!

Loop geen risico met onze 14-dagen niet goed geld terug garantie.
Als de cursus voor jou niet werkt, laat het ons weten en je krijgt je geld terug.

15585

Gratis Positieve Opvoedtips

Vul je e-mailadres in en krijg iedere twee weken gratis extra tips in je mailbox: