Psychogoed Professional

Word een betere professional bij het begeleiden van kinderen! Investeer in jezelf voor je cliënten vanaf slechts €35 per maand!

Wissen
Psychogoed Professional - kwaliteit in het werken met kinderen

Ontwikkel jezelf als behandelaar

Trainingen en Live Q&A sessies met Rian, Orthopedagoog Generalist om al je vragen over je begeleidingen te stellen

Hulpmiddelen voor maatwerk

Toolbox met werkboeken, werkbladen en hand-outs die aansluiten bij wat je cliënt nodig heeft.

Netwerk van collega’s en experts

Stel vragen aan en deel je ervaringen met andere professionals die werken vanuit dezelfde visie.

Voor alle professionals die met ouders en kinderen werken

Ben jij een professional en werk je met kinderen? Bijvoorbeeld als kindercoach, (ortho)pedagoog, IB’er, leerkracht, schoolmaatschappelijk werker, gezinsbegeleider of kinderpsycholoog?
Als Psychogoed Professional word je onderdeel van een professioneel netwerk waardoor je toegang krijgt tot veel kennis en materialen. Je krijg praktische tips en toegang tot de Psychogoed Toolbox, die je kunt gebruiken om jouw begeleidingen met kinderen vorm te geven. Ook kun jouw kennis delen en vragen stellen aan andere professionals. Samen sta je sterker en weet je meer!

Daarnaast kun je ook deelnemen aan de live Q&A calls met Rian Meddens, Orthopedagoog Generalist, waar we elke keer een interessant thema bespreken en je jouw vragen persoonlijk kan stellen. Zo ga je met meer kwaliteit behandelen en bereik je sneller positief effect voor jouw cliënten!

“Ik ben Psychogoed Professional geworden en ik vind het heel fijn dat ik kant en klare werkmaterialen zo kan gebruiken en dat ik 1001 vragen kan stellen aan een echte professional die zelf jarenlange ervaring heeft met intervisie en een eigen bedrijf runnen. Rian is ontzettend fijn om van te leren, zij weet ontzettend veel over haar vakgebied. Positieve psychologie voor ouders, kinderen en professionals.”

Namai Schoonhoven, (Life)coach

Rian is een prettige en open supervisor. Ze toont betrokkenheid, luistert aandachtig, denkt mee, maar veroordeelt niet. Uit elke supervisie neem ik weer iets mee waar ik als professional verder mee kan en van groei.

Gisela Keijdener, orthopedagoog en gedragseskundige jeugdbescherming

Groei als professional

In ons vak is het een uitdaging om goede kwaliteit te bieden in de korte tijd die er is. Er wordt gekort op budgetten en behandelingen kosten voorbereidingstijd. Hoe kun je zoveel mogelijk waarde geven aan jouw client, zonder dat je meer tijd kost dan je hebt?
Hiervoor is de Psychogoed Professional. Je bespaart tijd om de juiste materialen te vinden en daarnaast krijg je snel en makkelijk tips van andere professionals.

“Ik vind het heel fijn hoe de supervisie wordt vormgegeven.
Het bespreken van de casussen is een hele fijne manier om te sparren en een andere invalshoek te zien. De afgelopen periode mij veel meer gebracht dan ik van tevoren had verwacht!
Rian kan heel goed luisteren en samenvatten, waardoor het voor mij ook helderder wordt. Ze stelt vragen die me tot nadenken dwingen en dat is heel leerzaam.

Herma Keuning, psycholoog NIP

“Rian is een supervisor die je op een positieve manier laat en leert reflecteren op jezelf als orthopedagoog. Ze heeft mij in de afgelopen jaren geholpen om in mijn kracht te gaan staan. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, heeft ze mij op een andere manier laten kijken naar wat ik doe en vooral waarom ik dat zo doe. Mijn kritische zelf heeft ruimte gemaakt voor meer vertrouwen in mezelf als orthopedagoog. Ik sta, dankzij haar supervisie, zelfverzekerder in mijn werk en kan daardoor een betere hulpverlener zijn voor mijn cliënten.”

Sandra Delvers, orthopedagoog, paardencoach en equitherapeut

Het werken met kinderen is fantastisch. Kinderen zijn onbevangen, oprecht en volop in ontwikkeling. Het is prachtig dat we mogen bijdragen aan deze ontwikkeling. Jij bent in de unieke positie om het kind te helpen groeien en zich positief te ontwikkelen.
Juist daarom wil ikzelf het altijd zo graag goed doen. Maar ons werk vraagt maatwerk, elk kind en elke gezin is anders. Geen enkele methode werkt bij iedereen. Dit maakt ons werk een mooie uitdaging, maar tegelijkertijd ook ingewikkeld. Ik vind het daarom altijd prettig om te kunnen sparren met mede-professionals. Dan voel ik me zekerder en krijg ik nieuwe inzichten en ideeën om mijn cliënten verder te helpen. Als Psychogoed Professional bouw je een mooi professioneel netwerk op waar je laagdrempelig jouw vragen kunt stellen en anderen tips kunt geven. Ook kun je deelnemen aan de live Q&A sessies waarin we interessante thema’s bespreken en ik antwoord geef op je vragen en met je meedenk over het vormgeven van begeleidingen.

“Rian is een hele inspirerende en betrokken supervisor. Ze heeft gedurende mijn opleiding tot orthopedagoog generalist een ontzettend waardevolle bijdrage geleverd, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Rian weet de juiste (oplossingsgerichte) vragen te stellen en maakt gebruik van afwisselende werkvormen. Ze zet je écht aan het denken en laat je op een positieve wijze reflecteren op je eigen handelen. Haar grootste kracht is dat je aan het einde van een supervisie sessie niet alleen met meer zelfvertrouwen maar ook met een concrete (en haalbare) actie de deur uit gaat. Hierdoor lukt het ook daadwerkelijk om de beoogde stappen te zetten en om nieuwe vaardigheden en inzichten meteen toe te passen in de praktijk. Ik kan Rian dan ook voor de volle 100% aanbevelen als supervisor!”

Mariëlle van den Berg, orthopedagoog generalist

De Psychogoed Toolbox

De Psychogoed Toolbox bestaat uit meer dan 100 werkbladen, oefeningen, aftelkalenders, hand-outs en infografics die je onbeperkt kan downloaden en gebruiken voor jouw begeleidingen met kinderen en ouders.

De Toolbox bevat ook alle werkboeken van Psychogoed, inclusief handleidingen voor professionals voor het effectief gebruik van de werkboeken in een begeleiding.

“De werkboeken hebben een mooie lay-out. De uitleg is duidelijk en ondersteund met afbeeldingen. Er staan handige tips in voor de ouders en mooie praktijkoefeningen. Echte aanraders!”

Louise Bolk, Speltherapeut voor kinderen

“Als kindercoach ben ik erg blij met het werkboek.
Het werken met het Ik ben TOP werkboek geeft veel gespreksstof met mijn cliënten.”

Angela Bruil, kinder- en tienercoach

“Ik vind het werkboek ‘Ik heb voelsprieten’ fantastisch. Het is echt op kindermaat geschreven en bovendien is het inhoudelijk ook heel sterk. De mooie lay-out is de kers op de taart.
Kinderen reageren er heel positief op, het helpt ze om hooggevoeligheid beter te begrijpen en ermee om te gaan.”

Els van Doorslaer, zorg-leerkracht en remedial teacher

Voordelen als Psychogoed Professional

Beter aansluiten bij jouw cliënten en daarmee sneller positief resultaat behalen voor jouw cliënten!
Sneller de juiste materialen vinden om je begeleidingen vorm te geven
Inspiratie van verschillende werkvormen en werkbladen
Onderdeel van een professioneel netwerk die net als jij graag oplossingsgericht en positief werken met kinderen
Begeleiding bij uitdagende behandelingen
Je wordt inhoudelijk een betere behandelaar
Herkenbaar en betrouwbaar voor ouders en andere professionals
Je kennis delen, tips geven en vragen kunnen stellen aan andere Psychogoed Professionals!

Wat je krijgt als lid:

De Psychogoed Toolbox met daarin meer dan 100 werkbladen, handige downloads en hand-outs.
Alle werkboeken van Psychogoed inclusief handleiding voor professionals ter waarde van €480!
Live Q&A sessies met Rian, Orthopedagoog Generalist om al je vragen over je begeleidingen te stellen.
Toegang tot de besloten Psychogoed Professional groep, waar je jouw kennis, tips en vragen kan delen met andere professionals die werken vanuit dezelfde visie!
Korting op trainingen voor professionals van Psychogoed
Psychogoed Professional label voor op je website, zodat ouders je kunnen herkennen.
Inspraak in de ontwikkeling van nieuwe producten.

Veelgestelde vragen over Psychogoed Professional


Wil je liever een losse licentie voor één van de werkboeken? Dat is ook mogelijk! Bekijk hier meer informatie over onze enkele licenties:

“Psychogoed heeft artikelen en werkboeken met handvaten waaraan kinderen echt iets hebben. Mooie layout wat het aanlokkelijk maakt om er veel in te kijken en er iets mee te doen. Zowel bruikbaar voor ouders als voor professionals.”

Sophie, kinderpsycholoog

 

15585

Gratis Positieve Opvoedtips

Vul je e-mailadres in en krijg iedere twee weken gratis extra tips in je mailbox: