Skype consult 

Wil je graag persoonlijk overleggen over een opvoedvraag, probleemgedrag van je kind of een moeilijke situatie in je gezin?

Dan kan ik u verder helpen! In een Skype consult heb je een uitvoerig gesprek met een orthopedagoog. Je krijgt advies afgestemd op jouw kind van een professional.
Rian Meddens is orthopedagoog generalist en is gespecialiseerd in opvoeding en de (bijzondere)ontwikkeling van kinderen.

In een skype consult wordt eerst kennisgemaakt, dan er is ruimte om je situatie en vraag toe te lichten en vervolgens zullen er vragen aan je gesteld worden, zodat er een persoonlijk advies gegeven kan worden. Achteraf zal je een mail ontvangen met nogmaals op een rijtje wat er besproken is. Hierin staat een analyse van je vraag of situatie, de punten die besproken zijn en alle persoonlijke tips op een rijtje. Een Skype consult kost 55 euro en duurt 45 minuten.

Boek nu hiernaast een skype consult en ik neem zo snel mogelijk (meestal binnen 24 uur) contact met je op om een afspraak in te plannen.
Als je het fijn vindt kun je alvast per mail een korte beschrijving van de situatie en je vraag sturen naar rianmeddens@psychogoed.nl.

€55,00 – Add to Cart

Skype consult

€55,00

Koop nu

Je aankoop is direct te downloaden