Werk jij professioneel met kinderen?
Bijvoorbeeld als kindercoach, (ortho)pedagoog, leerlingbegeleider of kinder- en jeugdpsycholoog?
Gebruik dan deze werkboeken voor jouw cliënten of leerlingen en help ze zich positief te ontwikkelen.
Om een werkboek professioneel te mogen gebruiken heb je de licentie nodig. Door aankoop van een licentie krijg jij de rechten om het werkboek voor meerdere cliënten te gebruiken.
De licentie is persoonsgeboden en onbeperkt (dus levenslang) geldig!

Ik ben TOP werkboek zelfvertrouwen

Ik ben TOP!

Dit werkboek helpt je kind bij het krijgen van meer zelfvertrouwen! Je kind leert wat zijn kwaliteiten zijn, positief denken en wat hem uniek maakt, zodat hij een positief zelfbeeld krijgt. Inclusief een positief dagboek!

Ik heb voelsprieten!

Het werkboek Ik heb Voelsprieten helpt je kind bij het omgaan met (hoog)gevoeligheid. Door het werkboek leert je kind wat hooggevoeligheid is, hoe hij kan omgaan met gevoelens, prikkels en veranderingen. Inclusief tips voor ouders.

Werkboek Ik ben RELAXED omgaan met boosheid kind

Ik ben relaxed!

Dit werkboek helpt je kind bij het omgaan met boosheid. Je kind leert zijn gevoelens te herkennen en rustiger te uiten. Ook leert je kind problemen oplossen, zodat hij relaxter wordt en meer rust ervaart! Inclusief tips voor ouders.

Mijn ouders gaan scheiden

Dit werkboek helpt bij het verwerken van de scheiding. Je kind krijgt informatie, uitleg en tips voor het omgaan met gevoelens en veranderingen die bij een scheiding komen kijken. Inclusief leuke doe-oefeningen!

15585

Gratis Positieve Opvoedtips

Vul je e-mailadres in en krijg iedere twee weken gratis extra tips in je mailbox:

Scroll naar top