skip to Main Content

Werk jij professioneel met kinderen?
Bijvoorbeeld als kindercoach, (ortho)pedagoog, leerlingbegeleider of kinder- en jeugdpsycholoog?
Gebruik dan deze werkboeken voor jouw cliënten of leerlingen en help ze zich positief te ontwikkelen.
Om een werkboek professioneel te mogen gebruiken heb je de licentie nodig. Door aankoop van een licentie krijg jij de rechten om het werkboek voor meerdere cliënten te gebruiken.
De licentie is persoonsgeboden en onbeperkt (dus levenslang) geldig!

Ik ben TOP licentie

Licentie Ik ben TOP!

Dit werkboek helpt kinderen bij het versterken van een positief zelfbeeld. Meestal is het versterken van het zelfbeeld  een belangrijk onderdeel in een behandeling of begeleiding. Met dit werkboek help je je cliënt op een leuke manier z’n zelfvertrouwen te vergroten. Inclusief een positief dagboek en tips voor ouders!

Ik ben relaxed licentie

Licentie Ik ben relaxed!

Het werkboek ‘Ik ben relaxed’ helpt kinderen bij het omgaan met boosheid. Kinderen leren kun emoties herkennen en reguleren. Door middel van leuke opdrachten leert je cliënt z’n emoties anders te uiten, ontspannen en probleemoplossende vaardigheden. Inclusief leuke doe-opdrachten en tips voor ouders!

Licentie Ik heb voelsprieten!

Licentie Ik heb voelsprieten!

Het werkboek ‘Ik heb voelsprieten’ is speciaal ontwikkeld om een kind te leren omgaan met (hoog)gevoeligheid, zodat dit een kwaliteit wordt. Door het werkboek leert je cliënt wat (hoog)gevoeligheid inhoudt en omgaan met gevoelens, prikkels en veranderingen. Inclusief originele doe-oefeningen en tips voor ouders. 

Licentie Mijn ouders gaan scheiden

Licentie Mijn ouders gaan scheiden

Dit werkboek helpt je cliënt om de scheiding van zijn ouders beter begrijpen en te verwerken. Alle belangrijke thema’s rondom de scheiding komen aan bod. Je cliënt krijgt informatie, uitleg en tips voor het omgaan met gevoelens en de veranderingen. Inclusief leuke doe-oefeningen!

Back To Top