Licentie: Ik ben relaxed werkboek

Help je cliënten omgaan met boze gevoelens en zorgt dat je cliënt relaxter wordt!

103,55 / jaar
Werkboek Ik ben RELAXED omgaan met boosheid kind

Geschikt voor 6-12 jarigen

54 Pagina’s
vol leuke oefeningen

1000+ gezinnen geholpen

Direct Printbaar

Leer je cliënten omgaan met boosheid!

Ben jij een professional en werk je met kinderen? Met deze licentie help je jouw cliënten omgaan met boosheid met behulp van dit werkboek.

Veel kinderen hebben moeite met het reguleren van hun emoties. Voor ouders, de omgeving en voor het kind zelf kan het erg vervelend zijn als een kind veel last heeft van woedebuien en boosheid. De emotie regulatie is nog volop in ontwikkeling. Dit werkboek helpt kinderen bij het omgaan met gevoelens en het uiten van hun boze gevoelens op een fijnere manier voor zichzelf en hun omgeving. Zeker bij kinderen met de diagnose ODD, ADHD of ASS komen woedebuien veel voor. Dit werkboek is er voor alle kinderen die relaxter willen worden en beter willen leren hun emoties te uiten, met of zonder diagnose.

Het werkboek ‘Ik ben relaxed’ is speciaal ontwikkeld om een kind te leren omgaan met boosheid. Door middel van het werkboek leren kinderen gevoelens bij zichzelf herkennen en leren ze hoe ze hun boze gevoelens kunnen uiten. De kinderen leren hoe hun lichaam en hoofd weer relaxed kunnen worden en ze leren probleemoplossende vaardigheden. Het werkboek is gemaakt vanuit de oplossingsgerichte visie en richt zich dus op de gewenste situatie, het erkennen van gevoelens, normaliseren en daarnaast staan de krachten en kwaliteiten van het kind centraal.

Het werkboek bestaat uit 5 hoofdstukken:

  • Omgaan met gevoelens
  • Boos zijn
  • Relaxed worden
  • Problemen oplossen
  • Mijn krachten

Kinderen kunnen in het boek schrijven, tekenen en kleuren. Het staat vol met leuke doe-opdrachten, tips en uitleg over het omgaan met gevoelens. Inclusief 2 pagina’s met tips voor ouders. 

“De werkboeken van Psychogoed zijn een ideale manier om samen met onze dochter te werken aan het leren omgaan met emoties. Ze zijn laagdrempelig en leuk, en nuttig voor zowel ons als onze dochter. In moeilijke situaties pakt onze dochter de boekjes er zelf nog weleens bij om te kijken welke tips er ook alweer in stonden. Kortom: aanraders!”
Thijs, vader van een dochter van 7 jaar

Door aankoop van deze licentie krijg je de rechten om het werkboek professioneel te mogen gebruiken voor verschillende cliënten. De licentie is persoonsgeboden en een jaar lang geldig (vanaf de datum van aankoop)!
Na aankoop van de licentie krijg je meteen een mail met daarin een link om het werkboek te downloaden. Print het bestand dubbelzijdig en in kleur uit voor het mooiste resultaat.
Bij elke update van het werkboek krijg je een mail, zodat je altijd de nieuwste versie kunt gebruiken!

Het werkboek is speciaal ontworpen om samen met een cliënt te doen. Het is het meest geschikt voor kinderen in de basisschoolleeftijd vanaf ongeveer 6 jaar tot 12 jaar. Aan de hand van verschillende opdrachten en vragen laat je kinderen zelf ervaren wat voor hen werkt in het omgaan met boosheid.

Koop de licentie zodat je het werkboek professioneel mag gebruiken en veel verschillende cliënten helpt om beter te kunnen omgaan met hun emoties!

Bekijk ook de licenties voor:

“Werkboeken met handvaten waaraan kinderen echt iets hebben. Mooie layout wat het aanlokkelijk maakt om er veel in te kijken en er iets mee te doen. Zowel bruikbaar voor ouders als voor professionals.”
Sophie, kinderpsycholoog

Gratis Positieve Opvoedtips

Vul je e-mailadres in en krijg iedere twee weken gratis extra tips in je mailbox: