Licentie: Ik ben relaxed werkboek

Veel kinderen hebben moeite met het reguleren van hun emoties. Boosheid en woedebuien zijn heel vervelend voor het kind en de omgeving. Het werkboek “Ik ben Relaxed!” helpt kinderen bij het omgaan met gevoelens en het uiten van boosheid op een andere manier. Je cliënt leert gevoelens herkennen en problemen op te lossen, zodat hij of zij meer rust ervaart. Inclusief leuke doe-oefeningen en tips voor ouders.

Categorieën: ,

87,95 excl BTW

Direct te downloaden als PDF

Help je cliënten bij het omgaan met boosheid?

Ben jij een professional en werk je met kinderen? Dan heb je deze licentie nodig om het werkboek professioneel te mogen gebruiken.
Werk je bijvoorbeeld als kindercoach, orthopedagoog, leerlingbegeleider of kinder- en jeugdpsycholoog?
Met deze licentie kun je veel kinderen helpen!

Veel kinderen hebben moeite met het reguleren van hun emoties. Voor ouders, de omgeving en voor het kind zelf kan het erg vervelend zijn als een kind veel last heeft van woedebuien en boosheid. De emotie regulatie is nog volop in ontwikkeling. Dit werkboek helpt kinderen bij het omgaan met gevoelens en het uiten van hun boze gevoelens op een fijnere manier voor zichzelf en hun omgeving. Zeker bij kinderen met de diagnose ODD, ADHD of ASS komen woedebuien veel voor. Dit werkboek is er voor alle kinderen die relaxter willen worden en beter willen leren hun emoties te uiten, met of zonder diagnose.

“De werkboeken hebben een mooie lay-out. De uitleg is duidelijk en ondersteund met afbeeldingen. Er staan handige tips in voor de ouders en mooie praktijkoefeningen. Alle drie de licenties zijn een aanrader!”
Louise Bolk, Speltherapeut voor kinderen & Coach voor volwassenen
Werkboek Ik ben relaxed Omgaan met boosheid

Het werkboek ‘Ik ben relaxed’ is speciaal ontwikkeld om een kind te leren omgaan met boosheid.

Door middel van het werkboek leren kinderen gevoelens bij zichzelf herkennen en leren ze hoe ze hun boze gevoelens kunnen uiten. De kinderen leren hoe hun lichaam en hoofd weer relaxt kan worden en ze leren probleemoplossende vaardigheden. Het werkboek is gemaakt vanuit de oplossingsgerichte visie en richt zich dus op de gewenste situatie, het erkennen van gevoelens, normaliseren en daarnaast staan de krachten en kwaliteiten van het kind centraal.

Het werkboek bestaat uit 5 hoofdstukken:

  • Omgaan met gevoelens
  • Boos zijn
  • Relaxed worden
  • Problemen oplossen
  • Mijn krachten

Kinderen kunnen in het boek schrijven, tekenen en kleuren. Het staat vol met leuke doe-opdrachten, tips en uitleg over het omgaan met gevoelens. Inclusief 2 pagina’s met tips voor ouders. 

voorbeeld ik ben relaxt werkboek boosheid

Door aankoop van deze licentie krijg je de rechten om het werkboek professioneel te mogen gebruiken voor verschillende cliënten. De licentie is persoonsgeboden en een jaar lang geldig (vanaf de datum van aankoop)!
Na aankoop van de licentie krijg je meteen een mail met daarin een link om het werkboek te downloaden. Print het bestand dubbelzijdig en in kleur uit voor het mooiste resultaat.
Bij elke update van het werkboek krijg je een mail, zodat je altijd de nieuwste versie kunt gebruiken!

Het werkboek is speciaal ontworpen om samen met een cliënt te doen. Het is het meest geschikt voor kinderen in de basisschoolleeftijd vanaf ongeveer 6 jaar tot 12 jaar. Aan de hand van verschillende opdrachten en vragen laat je kinderen zelf ervaren wat voor hen werkt in het omgaan met boosheid.

Koop de licentie zodat je het werkboek professioneel mag gebruiken en veel verschillende cliënten helpt om beter te kunnen omgaan met hun emoties!

“Werkboeken met handvatten waar kinderen echt iets aan hebben. Ze hebben een mooie layout, wat het aanlokkelijk maakt om er veel in te kijken en er echt iets mee te doen. Zowel bruikbaar voor ouders als voor professionals.”
Sophie, kinderpsycholoog

Bekijk ook de licentie voor het werkboek: ‘Ik ben TOP!’ voor meer zelfvertrouwen, de licentie voor het werkboek: ‘Ik heb voelsprieten’ voor het omgaan met gevoeligheid en de licentie voor het werkboek: ‘Mijn ouders gaan scheiden’, het werkboek voor kinderen van gescheiden ouders,

Toevoegen aan winkelwagen

15585

Gratis Positieve Opvoedtips

Vul je e-mailadres in en krijg iedere twee weken gratis extra tips in je mailbox:

Scroll naar boven