Licentie: Ik ben TOP! Werkboek

Het Ik ben Top-werkboek is speciaal voor kinderen met een laag zelfbeeld. Het versterken van het zelfbeeld is bijna altijd een belangrijk onderdeel in een begeleiding. Met dit werkboek help je je cliënt op een leuke manier meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je cliënt leert diens kwaliteiten kennen en leert positief te denken. Inclusief een positief dagboek!

Categorieën: ,

87,95 excl BTW

Direct te downloaden als PDF

Vergroot het zelfvertrouwen van je cliënten!

Ben jij een professional die met kinderen werkt? Dan heb je deze licentie nodig om het werkboek professioneel te mogen gebruiken.
Werk je bijvoorbeeld als kindercoach, (ortho)pedagoog, leerlingbegeleider of kinder- en jeugdpsycholoog?

Vaak is het versterken van het zelfbeeld van kinderen een belangrijk onderdeel in een behandeling of begeleiding. Met dit werkboek help je je cliënt op een leuke manier z’n zelfbeeld te versterken.

Door aankoop van deze licentie krijg je de rechten om het werkboek professioneel te mogen gebruiken. De licentie is persoonsgeboden en een jaar lang geldig!

“De werkboeken hebben een mooie lay-out. De uitleg is duidelijk en ondersteund met afbeeldingen. Er staan handige tips in voor de ouders en mooie praktijkoefeningen. Alle drie de licenties zijn een aanrader!”
Louise Bolk, Speltherapeut voor kinderen & Coach voor volwassenen
Ik ben TOP werkboek meer zelfvertrouwen

Ik ben TOP!
Het werkboek dat kinderen helpt bij het krijgen van meer zelfvertrouwen.

Kinderen met voldoende zelfvertrouwen zitten lekker in hun vel, ze zijn vrolijk en durven uitdagingen aan te gaan. Ze geloven in zichzelf en dat ze iets kunnen leren.

Alle belangrijke onderdelen komen aan bod in het werkboek. Het biedt een handige leidraad om met je client aan de slag te gaan. Kinderen vinden het leuk om in het werkboek te werken. Het bestaat uit oefeningen om te lezen, schrijven, tekenen, kleuren en ondertussen het zelfbeeld versterken. Het werkboek is het meest geschikt voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

“Als kindercoach ben ik erg blij met deze licentie. Het werken met het Ik ben TOP werkboek geeft veel gespreksstof met mijn cliënten.”
Angela Bruil, kinder- en tienercoach

Door aankoop van deze licentie krijg je de rechten om het werkboek een jaar te gebruiken (vanaf het moment van aankoop) voor verschillende cliënten.
Na aankoop van de licentie krijg je meteen een mail met daarin een link om het werkboek te downloaden. Print het bestand dubbelzijdig en in kleur uit voor het mooiste resultaat.
Bij elke update van het werkboek krijg je een mail, zodat je altijd de nieuwste versie kunt gebruiken!

Koop de licentie, zodat je onbeperkt gebruik kunt maken van het werkboek en veel verschillende cliënten helpt bij het vergroten van het zelfvertrouwen!

“Werkboeken met handvaten waar kinderen echt iets aan hebben. Ze hebben een mooie layout, wat het aanlokkelijk maakt om er veel in te kijken en er echt iets mee te doen. Zowel bruikbaar voor ouders als voor professionals.”
Sophie, kinderpsycholoog

Download hier een inzage-exemplaar van het werkboek Ik ben TOP! met de inhoudsopgave en een aantal voorbeeld pagina’s om te zien of het aansluit bij jouw werkwijze. Neem voor meer informatie contact op met ons via info@psychogoed.nl.

Bekijk ook de licentie voor het werkboek: ‘Mijn ouders gaan scheiden’ voor kinderen met gescheiden ouders en de licentie voor het werkboek ‘Ik heb voelsprieten!’ voor het omgaan met hooggevoeligheid.

Toevoegen aan winkelwagen

15585

Gratis Positieve Opvoedtips

Vul je e-mailadres in en krijg iedere twee weken gratis extra tips in je mailbox:

Scroll naar boven