Licentie: Ik ben TOP! Werkboek

Het werkboek dat je cliënt helpt bij het versterken van een positief zelfbeeld.

103,55 / jaar
Ik ben TOP werkboek meer zelfvertrouwen

Geschikt voor 6-12 jarigen

53 Pagina’s
vol leuke oefeningen

1000+ gezinnen geholpen

Direct Printbaar

Versterk het zelfbeeld van je cliënt!

Het Ik ben Top-werkboek is speciaal voor onzekere kinderen met een laag zelfbeeld. Met dit werkboek help je je cliënt op een leuke manier meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je cliënt leert diens kwaliteiten kennen en leert positief te denken. Inclusief een positief dagboek!

Werk je als professional met kinderen? Bijvoorbeeld als kindercoach, (ortho)pedagoog, leerlingbegeleider of kinder- en jeugdpsycholoog?

Vaak is het versterken van het zelfbeeld van kinderen een belangrijk onderdeel in een behandeling of begeleiding. Met dit werkboek help je je cliënt op een leuke manier z’n zelfbeeld te versterken.

Door aankoop van deze licentie krijg je de rechten om het werkboek professioneel te mogen gebruiken. De licentie is persoonsgeboden en een jaar lang geldig!

Je wordt niet geboren met zelfvertrouwen.
Zelfvertrouwen is iets wat groeit.

Door aankoop van deze licentie krijg je de rechten om het werkboek een jaar te gebruiken (vanaf het moment van aankoop) voor verschillende cliënten.
Na aankoop van de licentie krijg je meteen een mail met daarin een link om het werkboek te downloaden. Print het bestand dubbelzijdig en in kleur uit voor het mooiste resultaat.
Bij elke update van het werkboek krijg je een mail, zodat je altijd de nieuwste versie kunt gebruiken!

Koop de licentie, zodat je onbeperkt gebruik kunt maken van het werkboek en veel verschillende cliënten helpt bij het vergroten van het zelfvertrouwen!

De werkboeken hebben een mooie lay-out. De uitleg is duidelijk en ondersteund met afbeeldingen. Er staan handige tips in voor de ouders en mooie praktijkoefeningen. Alle drie de licenties zijn een aanrader!
Louise Bolk, Speltherapeut voor kinderen & Coach voor volwassenen

Kinderen kunnen in het boek schrijven, tekenen en kleuren. Het staat vol met leuke doe-opdrachten, tips en uitleg over positief denken en het vergroten van je zelfvertrouwen.

Als kindercoach ben ik erg blij met deze licentie. Het werken met het Ik ben TOP werkboek geeft veel gespreksstof met mijn cliënten.
Angela Bruil, kinder- en tienercoach

Download hier een inzage-exemplaar van het werkboek Ik ben TOP! met de inhoudsopgave en een aantal voorbeeld pagina’s om te zien of het aansluit bij jouw werkwijze. Neem voor meer informatie contact op met ons via info@psychogoed.nl.

Bekijk ook de licenties voor: 

“Werkboeken met handvaten waaraan kinderen echt iets hebben. Mooie layout wat het aanlokkelijk maakt om er veel in te kijken en er iets mee te doen. Zowel bruikbaar voor ouders als voor professionals.”
Sophie, kinderpsycholoog

Gratis Positieve Opvoedtips

Vul je e-mailadres in en krijg iedere twee weken gratis extra tips in je mailbox: