Content voor Ingelogde Gebruikers

Licentie: Ik ben TOP! Werkboek

72,95

Je aankoop is direct te downloaden

Categorie:

Beschrijving

Vergroot het zelfvertrouwen van je cliënten!

Ben jij een professional die met kinderen werkt?
Werk je bijvoorbeeld als kindercoach, (ortho)pedagoog of kinder-en jeugdpsycholoog?
Dan kun je met deze licentie veel verschillende cliënten helpen!

Vaak is het versterken van het zelfbeeld van kinderen een belangrijk onderdeel in een behandeling of begeleiding. Met dit werkboek help je je client op een leuke manier z’n zelfbeeld te versterken.

Door aankoop van deze licentie krijg je de rechten om het werkboek onbeperkt te gebruiken voor verschillende cliënten.

Ik ben TOP!

Het werkboek dat kinderen helpt bij het krijgen van meer zelfvertrouwen

Kinderen met voldoende zelfvertrouwen zitten lekker in hun vel, ze zijn vrolijk en durven uitdagingen aan te gaan. Ze geloven in zichzelf en dat ze iets kunnen leren.

Alle belangrijke onderdelen komen aan bod in het werkboek. Het biedt een handige leidraad om met je client aan de slag te gaan. Kinderen vinden het leuk om in het werkboek te werken. Het bestaat uit oefeningen om te lezen, schrijven, tekenen, kleuren en ondertussen het zelfbeeld versterken. Het werkboek is het meest geschikt voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Door aankoop van deze licentie krijg je de rechten om het werkboek onbeperkt (levenslang!) te gebruiken voor verschillende cliënten. De getoonde prijs is inclusief BTW, dus je kunt een deel terugvragen.
Na aankoop van de licentie krijg je meteen een mail met daarin een link om het werkboek te downloaden. Print het bestand dubbelzijdig en in kleur uit voor het mooiste resultaat.
Bij elke update van het werkboek krijg je een mail, zodat je altijd de nieuwste versie kunt gebruiken!

Koop de licentie, zodat je onbeperkt gebruik kunt maken van het werkboek en veel verschillende cliënten helpt bij het vergroten van het zelfvertrouwen!

“Werkboeken met handvaten waaraan kinderen echt iets hebben. Mooie layout wat het aanlokkelijk maakt om er veel in te kijken en er iets mee te doen. Zowel bruikbaar voor ouders als voor professionals.”

Sophie, kinderpsycholoog

Bekijk ook de licentie voor het werkboek: ‘Mijn ouders gaan scheiden’ voor kinderen met gescheiden ouders en de licentie voor het werkboek ‘Ik heb voelsprieten!’ voor het omgaan met hooggevoeligheid.

Scroll naar boven