Licentie: Ik vind mijn plek Werkboek

Het werkboek dat je cliënt helpt om de scheiding beter te begrijpen en te kunnen verwerken.

95 per jaar excl. BTW
Het werkboek ik vind mijn plek - werkboek scheiding

Help je cliënten bij het verwerken van de scheiding van hun ouders!

Werk jij als professional met kinderen? Bijvoorbeeld als kindercoach, (ortho)pedagoog, schoolpsycholoog of kinder-en jeugdpsycholoog?
Dan kun je met deze licentie veel verschillende cliënten of leerlingen helpen!

Veel kinderen worden geconfronteerd met een scheiding van hun ouders. Deze kinderen hebben meer risico op het ontwikkelen van internaliserende of externaliserende problemen. Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis zowel voor ouders als voor kinderen. Daarom is het belangrijk om hier aandacht aan te besteden en te zorgen dat kinderen de juiste informatie en begeleiding krijgen bij het verwerken van alle emoties. 

Ik vind mijn plek!

Met het werkboek Ik vind mijn plek help je je cliënt op een fijne manier de scheiding beter te begrijpen en te verwerken. De licentie is persoonsgebonden en een jaar lang geldig! Vanaf de datum van aankoop.
In het werkboek komen verschillende thema’s aan bod, zoals:

  • Het gezin voor de scheiding
  • De scheiding: uitleg & tips
  • Omgaan met veranderingen
  • Omgaan met gevoelens
  • Hoe kan je je weer fijn voelen?
  • Tips voor ouders

Kinderen kunnen in het boek schrijven, tekenen en kleuren. Ook staan er leuke knutsel- en doe-opdrachten in. Kinderen krijgen veel tips en uitleg over alles rondom een scheiding.

Veel kinderen lopen tijdens of na de scheiding met veel vragen rond. Deze vragen durven ze lang niet altijd te stellen. Door dit hulpboek krijgen ze antwoord op alle vragen die in hun hoofd rondspoken.

Door aankoop van deze licentie krijg je de rechten om het werkboek professioneel te mogen gebruiken. De licentie is persoonsgeboden en een jaar lang geldig (vanaf de datum van aankoop).
Na aankoop van de licentie krijg je meteen een mail met daarin een link om het werkboek te downloaden. Print het bestand dubbelzijdig en in kleur uit voor het mooiste resultaat.
Bij een update van het werkboek krijg je een mail, zodat je gedurende de licentie de nieuwste versie kunt gebruiken.

Er zijn 2 speciale versies van het werkboek voor kinderen met 2 papa’s of 2 mama’s. Bij aankoop van de licentie krijg je deze versies van het werkboek erbij. Als je hier gebruik van wilt maken, stuur dan na aankoop van de licentie een mailtje naar info@psychogoed.nl en dan zorgen we dat je ook deze versies ontvangt.

Koop de licentie, zodat je veel verschillende cliënten kunt helpen bij het verwerken van de scheiding van hun ouders!

“De werkboeken hebben een mooie lay-out. De uitleg is duidelijk en ondersteund met afbeeldingen. Er staan handige tips in voor de ouders en mooie praktijkoefeningen. Alle drie de licenties zijn een echte aanrader!”

Louise Bolk, Speltherapeut voor kinderen & Coach voor volwassenen

Bekijk ook de andere licenties van Psychogoed:

“Psychogoed heeft artikelen en werkboeken met handvaten waaraan kinderen echt iets hebben. Mooie layout wat het aanlokkelijk maakt om er veel in te kijken en er iets mee te doen. Zowel bruikbaar voor ouders als voor professionals.”

Sophie, kinderpsycholoog

15585

Gratis Positieve Opvoedtips

Vul je e-mailadres in en krijg iedere twee weken gratis extra tips in je mailbox: