Licentie: Mijn ouders gaan scheiden Werkboek

Categorieën: ,

79,95

Direct te downloaden als PDF

Help je cliënten bij het verwerken van de scheiding van hun ouders!

Mijn ouders gaan Scheiden werkboek

Ben jij een professional die met kinderen werkt?
Werk je bijvoorbeeld als kindercoach, (ortho)pedagoog of kinder-en jeugdpsycholoog?
Dan kun je met deze licentie veel verschillende cliënten helpen!

Veel kinderen worden geconfronteerd met een scheiding van hun ouders. Deze kinderen hebben meer risico op het ontwikkelen van internaliserende of externaliserende problemen. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan deze  ingrijpende gebeurtenis. Met dit werkboek help je je cliënt op een fijne manier de scheiding beter te begrijpen en te verwerken.

Het werkboek Mijn ouders gaan scheiden

Dit werkboek helpt je cliënt om de scheiding beter begrijpen en beter te kunnen verwerken.

Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis zowel voor ouders als voor kinderen. Het is daarom belangrijk dat kinderen de juiste informatie en begeleiding krijgen bij het verwerken van alle emoties. Het kost tijd om alles te verwerken en een plek te geven

In het werkboek komen verschillende thema’s aan bod, zoals:

  • Het gezin voor de scheiding
  • De scheiding: uitleg & tips
  • Omgaan met gevoelens
  • Omgaan met veranderingen
  • Hoe kan je je weer fijn voelen?

Kinderen kunnen in het boek schrijven, tekenen en kleuren. Ook staan er leuke knutsel- en doe-opdrachten in. Kinderen krijgen veel tips en uitleg over alles rondom een scheiding.

Veel kinderen lopen tijdens of na de scheiding met veel vragen rond. Deze vragen durven ze lang niet altijd te stellen. Door dit hulpboek krijgen ze antwoord op alle vragen die in hun hoofd rondspoken.

Het werkboek is speciaal ontworpen om samen met een cliënt te doen. Het werkboek is het meest geschikt voor kinderen in de basisschoolleeftijd vanaf ongeveer 6 jaar tot 12 jaar. Aan de hand van verschillende vragen en opdrachten laat je kinderen nadenken over de scheiding en leert het de scheiding een plekje te geven.

Door aankoop van deze licentie krijg je de rechten om het werkboek professioneel te mogen gebruiken. De licentie is persoonsgeboden en onbeperkt (levenslang!) geldig. De getoonde prijs is inclusief BTW, dus je kunt een deel terugvragen.
Na aankoop van de licentie krijg je meteen een mail met daarin een link om het werkboek te downloaden. Print het bestand dubbelzijdig en in kleur uit voor het mooiste resultaat.
Bij elke update van het werkboek krijg je een mail, zodat je altijd de nieuwste versie kunt gebruiken.

Koop de licentie, zodat je veel verschillende cliënten kunt helpen bij het verwerken van de scheiding van hun ouders!

Er zijn 2 speciale versies van het werkboek voor kinderen met 2 papa’s of 2 mama’s. Bij aankoop van de licentie krijg je deze versies van het werkboek erbij. Als je hier gebruik van wilt maken, stuur dan na aankoop van de licentie een mailtje naar info@psychogoed.nl en dan zorgen we dat je ook deze versies ontvangt.

“De werkboeken hebben een mooie lay-out. De uitleg is duidelijk en ondersteund met afbeeldingen. Er staan handige tips in voor de ouders en mooie praktijkoefeningen. Alle drie de licenties zijn een echte aanrader!”
Louise Bolk, Speltherapeut voor kinderen & Coach voor volwassenen

Bekijk ook de licentie voor het werkboek: ‘Ik ben TOP!’ voor meer zelfvertrouwen en de licentie voor het werkboek ‘Ik heb voelsprieten!’ voor het omgaan met hooggevoeligheid.

In winkelmand

15585

Positief Opvoedformule

Met 20 voorbeelden met de meest voorkomende opvoedsituaties

Ontvang onze opvoedtips en de worksheet gratis in je mail

15585

Gratis Positieve Opvoedtips

Vul je e-mailadres in en krijg iedere twee weken gratis extra tips in je mailbox:

Scroll naar top