Ik ben Relaxed!

Het werkboek dat je kind helpt bij het omgaan van boze gevoelens en zorgt dat je kind relaxter wordt!

13,95
Werkboek Ik ben Relaxed - omgaan met boosheid kind

Leer je kind omgaan met boosheid!

Veel kinderen hebben last van boosheid en woedeaanvallen. Boosheid kan voor je kind en voor jou erg heftig zijn. Je kind moet nog leren om zijn emoties te reguleren. Dit werkboek helpt je kind om relaxter te worden. Je kind leert om zijn gevoelens te uiten op een rustigere manier, zodat je kind geen last (meer) heeft van woedeaanvallen. Veel kinderen met een diagnose zoals ODD, ADHD of ASS hebben last van boosheid. Dit werkboek is er voor alle kinderen die relaxter willen worden en beter willen leren om hun emoties te uiten, met of zonder diagnose.

Het werkboek Ik ben Relaxed! bestaat uit 5 hoofdstukken:

  • Omgaan met gevoelens
  • Boos zijn
  • Relaxt worden
  • Problemen oplossen
  • Mijn krachten

Als je kind leert om zijn emoties op een rustigere manier te uiten is dit veel fijner voor hemzelf en ook voor zijn omgeving. Je kind bouwt zo meer zelfvertrouwen op!

Je kind kan in het boek schrijven, tekenen en kleuren. Het staat vol met leuke doe-opdrachten, tips en uitleg over gevoelens, relaxt worden en tips om problemen op te lossen.

“Ik heb deze week het boosheid werkboek geprint en ben met mijn 7 jarige driftkikker erin aan het werken. Wat is het leuk opgezet! Mijn dochter vindt het super leuk om erin te werken en doet actief mee. Ze geeft zelfs de voorkeur aan het werkboek, boven samen een spelletje spelen! Ze kan niet wachten tot het feestmoment op bladzijde 46 en legt aan iedereen uit dat ze heel normaal is. Reuze bedankt!”
u003cemu003eu003cemu003eDenise, moeder van een dochter van 7 jaaru003c/emu003eu003c/emu003e
“u003cemu003eDe werkboeken van Psychogoed zijn een ideale manier om samen met onze dochter te werken aan het leren omgaan met emoties. Ze zijn laagdrempelig en leuk, en nuttig voor zowel ons als onze dochter. In moeilijke situaties pakt onze dochter de boekjes er zelf nog weleens bij om te kijken welke tips er ook alweer in stonden. Kortom: aanraders!u003c/emu003e”
u003cemu003eu003cemu003eThijs, vader van een dochter van 7 jaaru003c/emu003eu003c/emu003e

Het werkboek Ik ben Relaxed! is speciaal ontworpen om samen met je kind te doen. Het is het meest geschikt voor kinderen in de basisschoolleeftijd vanaf ongeveer 6 jaar tot 12 jaar. Na aankoop krijg je meteen een mail met daarin een link om het werkboek te downloaden. Print het bestand dubbelzijdig en in kleur uit voor het mooiste resultaat.

Help je kind en gun hem of haar dit werkboek!

“Werkboeken met handvaten waaraan kinderen echt iets hebben. Mooie layout wat het aanlokkelijk maakt om er veel in te kijken en er iets mee te doen. Zowel bruikbaar voor ouders als voor professionals.”
u003cemu003eu003cemu003eu003cemu003eSophie, kinderpsycholoogu003c/emu003eu003c/emu003eu003c/emu003e

Licentie voor professionals

Ben jij een professional en werk je met kinderen? Om het werkboek professioneel te gebruiken, heb je de licentie voor professionals nodig. Werk je bijvoorbeeld als kindercoach, (ortho)pedagoog of kinder-en jeugdpsycholoog? Koop dan de licentie voor het werkboek. Met deze licentie krijg je de rechten om het Ik ben RELAXED werkboek professioneel te gebruiken voor verschillende cliënten. Deze rechten zijn persoonsgeboden en een jaar lang geldig! Kijk snel voor meer informatie over deze licentie.

15585

Gratis Positieve Opvoedtips

Vul je e-mailadres in en krijg iedere twee weken gratis extra tips in je mailbox: