Ik ben TOP werkboek voor meer zelfvertrouwen!

Categorieën: ,

13,95

Direct te downloaden als PDF

Ik ben TOP!

Ik ben TOP werkboek meer zelfvertrouwen

Het werkboek dat je kind helpt bij het krijgen van meer zelfvertrouwen.

Kinderen met voldoende zelfvertrouwen zitten lekker in hun vel, ze zijn vrolijk en durven uitdagingen aan te gaan.
Ze geloven in zichzelf en dat ze iets kunnen leren.

Kinderen worden niet geboren met zelfvertrouwen. Het krijgen van zelfvertrouwen is een lang proces. In de kinderjaren wordt de basis gelegd voor ons zelfvertrouwen. Het is dan ook heel belangrijk om tijdens deze jaren er aandacht aan te besteden. In deze periode kan je je kind het beste helpen bij het vergroten van zijn zelfvertrouwen. Daar heeft je kind de rest van z’n leven profijt van!

“Werkboeken met handvaten waaraan kinderen echt iets hebben. Mooie layout wat het aanlokkelijk maakt om er veel in te kijken en er iets mee te doen. Zowel bruikbaar voor ouders als voor professionals.”
Sophie, kinderpsycholoog

Kinderen kunnen in het boek schrijven, tekenen en kleuren. Het staat vol met leuke doe-opdrachten, tips en uitleg over positief denken en het vergroten van je zelfvertrouwen.

Dit werkboek is speciaal ontworpen om samen met je kind te doen. Het is het meest geschikt voor kinderen in de basisschoolleeftijd vanaf ongeveer 6 jaar tot 12 jaar. Na aankoop krijg je meteen een mail met daarin een link om het werkboek te downloaden. Print het bestand dubbelzijdig en in kleur uit voor het mooiste resultaat.

Help je kind en gun hem of haar dit werkboek!

Licentie voor professionals
Ben jij een professional en werk je met kinderen? Om het werkboek professioneel te gebruiken, heb je de licentie voor professionals nodig. Werk je bijvoorbeeld als kindercoach, (ortho)pedagoog of kinder-en jeugdpsycholoog? Koop dan de licentie voor het werkboek. Met deze licentie krijg je de rechten om het Ik ben TOP werkboek professioneel te gebruiken voor verschillende cliënten. Deze rechten zijn persoonsgeboden en onbeperkt, dus levenslang! Kijk snel voor meer informatie over deze licentie.

Toevoegen aan winkelwagen

15585

Gratis Positieve Opvoedtips

Vul je e-mailadres in en krijg iedere twee weken gratis extra tips in je mailbox:

Scroll naar top