Ik ben TOP!

Het werkboek dat je kind helpt bij het krijgen van meer zelfvertrouwen.

13,95
Ik ben TOP - werkboek voor meer zelfvertrouwen en weerbaarheid

Leer je kind in zichzelf te geloven en zekerder in de wereld te staan

Kinderen met voldoende zelfvertrouwen zitten lekker in hun vel, ze zijn vrolijk en durven uitdagingen aan te gaan.
Ze geloven in zichzelf en dat ze iets kunnen leren.

Kinderen worden niet geboren met zelfvertrouwen. Het krijgen van zelfvertrouwen is een lang proces. In de kinderjaren wordt de basis gelegd voor ons zelfvertrouwen. Het is dan ook heel belangrijk om tijdens deze jaren er aandacht aan te besteden. In deze periode kan je je kind het beste helpen bij het vergroten van zijn zelfvertrouwen. Daar heeft je kind de rest van z’n leven profijt van!

Je wordt niet geboren met zelfvertrouwen.
Zelfvertrouwen is iets wat groeit.

Je wordt zekerder van jezelf door:

  • te weten wat jou bijzonder maakt.
  • te weten waar je blij van wordt.
  • positief te denken.
  • fouten te maken.
  • dingen te durven en te doen.
  • te kijken naar jouw kwaliteiten.
  • jezelf complimenten te geven.

Je kind leert het allemaal in dit werkboek!

“Voor mijn kinderen heb ik het werkboek Ik ben TOP! gekocht en voor mezelf het werkboek TOP Opvoeder. Ze vonden het super leuk om het samen te doen. Zelf vond ik het heel mooi om te beseffen hoe de kinderen naar mij kijken. Ik was eigenlijk toch wel bang om dezelfde fouten te maken als mijn eigen ouders en dan ben ik bang om het niet goed te doen als moeder. Door deze opdrachten zie ik hoe ze mij zien en hoe ze mij nodig hebben en dat ik gerust fouten mag maken. We hoeven niet perfect te zijn en dat hoe we het doen meer dan genoeg is. Dank je wel daarvoor! Ik zou het iedereen aanraden!”

Jenifer Linssen, moeder van twee zonen 9 en 6 en dochter van 7 jaar

Kinderen kunnen in het boek schrijven, tekenen en kleuren. Het staat vol met leuke doe-opdrachten, tips en uitleg over positief denken en het vergroten van je zelfvertrouwen.

Dit werkboek is speciaal ontworpen om samen met je kind te doen. Het is het meest geschikt voor kinderen in de basisschoolleeftijd vanaf ongeveer 6 jaar tot 12 jaar. Na aankoop krijg je meteen een mail met daarin een link om het werkboek te downloaden. Print het bestand dubbelzijdig en in kleur uit voor het mooiste resultaat.

Help je kind en gun hem of haar dit werkboek!

“Bedankt voor alle tips. Mijn dochter is al op zoek gegaan naar een krachtsteen en ik merk dat ze het werkboek heel fijn vindt. Ik vind het boek zelf ook fantastisch, het sluit precies aan op haar onzekerheden.”

Ellen, moeder van een dochter van 9 jaar

Licentie voor professionals

Ben jij een professional en werk je met kinderen? Om het werkboek professioneel te gebruiken, heb je de licentie voor professionals nodig. Werk je bijvoorbeeld als kindercoach, (ortho)pedagoog of kinder-en jeugdpsycholoog? Koop dan de licentie voor het werkboek. Met deze licentie krijg je de rechten om het Ik ben TOP werkboek professioneel te gebruiken voor verschillende cliënten. Deze rechten zijn persoonsgeboden en onbeperkt, dus levenslang! Kijk snel voor meer informatie over deze licentie.

“Werkboeken met handvaten waaraan kinderen echt iets hebben. Mooie layout wat het aanlokkelijk maakt om er veel in te kijken en er iets mee te doen. Zowel bruikbaar voor ouders als voor professionals.”

Sophie, kinderpsycholoog

15585

Gratis Positieve Opvoedtips

Vul je e-mailadres in en krijg iedere twee weken gratis extra tips in je mailbox: