Ik vind mijn plek!

Het werkboek dat jouw kind helpt bij het begrijpen en verwerken van de scheiding.

13,95
Het werkboek ik vind mijn plek - werkboek scheiding

Help je kind de scheiding een plek te geven

Ben je gescheiden en wil je je kind helpen om de scheiding te verwerken?
Dan is dit het werkboek dat je kind helpt!

Ik vind mijn plek!

Het werkboek Ik vind mijn plek! helpt je kind om de scheiding beter te begrijpen en beter te kunnen verwerken. Het werkboek is meteen te downloaden!

Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis zowel voor ouders als voor kinderen. Er gaan veel verschillende emoties om in een kind. Sommige kinderen laten dit duidelijk merken; ze zijn veel verdrietigsnel boos of trekken zich terug. Andere kinderen lijken nauwelijks last te hebben van de scheiding. Toch is voor alle kinderen een scheiding ingrijpend.
Het is daarom belangrijk dat je kind de juiste informatie en begeleiding krijgt bij het verwerken van alle emoties.
Het kost tijd om alles te verwerken en een plek te geven. Dit werkboek helpt je kind hierbij.

In het werkboek Ik vind mijn plek! komen verschillende thema’s aan bod, zoals:

  • Het gezin voor de scheiding
  • De scheiding: uitleg & tips
  • Omgaan met veranderingen
  • Omgaan met gevoelens
  • Hoe kan je je weer fijn voelen?
  • Tips voor ouders

Kinderen kunnen in het boek schrijven, tekenen en kleuren. Ook staan er leuke knutsel- en doe-opdrachten in. Kinderen krijgen veel tips en uitleg over alles rondom een scheiding.

Veel kinderen lopen tijdens of na de scheiding met veel vragen rond. Deze vragen durven ze lang niet altijd te stellen. Door dit hulpboek krijgen ze antwoord op alle vragen die in hun hoofd rondspoken.

Help je kind en gun hem of haar dit werkboek!

“Werkboeken met handvaten waaraan kinderen echt iets hebben. Mooie layout wat het aanlokkelijk maakt om er veel in te kijken en er iets mee te doen. Zowel bruikbaar voor ouders als voor professionals.”

Sophie, kinderpsycholoog

“De werkboeken hebben een mooie lay-out. De uitleg is duidelijk en ondersteund met afbeeldingen. Er staan handige tips in voor de ouders en mooie praktijkoefeningen.”

Louise, speltherapeut voor kinderen en coach voor volwassenen

Het werkboek Ik vind mijn plek is speciaal ontworpen om samen met je kind te doen. En het is het meest geschikt voor kinderen in de basisschoolleeftijd vanaf ongeveer 6 jaar tot 12 jaar. Aan de hand van verschillende vragen en opdrachten gaat je kind nadenken over de scheiding en leert het de scheiding een plekje te geven.

Heeft jouw kind 2 papa’s of 2 mama’s? Bang dat het werkboek niet helemaal aansluit? Maak je geen zorgen, want er is speciaal voor jouw kind een aangepaste versie van het werkboek! Stuur een mailtje naar info@psychogoed.nl na aankoop van het werkboek. Dan krijg je de versie waarbij 2 papa’s of 2 mama’s uit elkaar gaan toegezonden. Laat in je mail even weten welke versie past bij jullie.

Na aankoop krijg je meteen een mail met daarin een link om het werkboek te downloaden. Print het bestand dubbelzijdig en in kleur uit voor het mooiste resultaat.

Help je kind en gun hem of haar dit werkboek!

Licentie voor professionals

Ben jij een professional en werk je met kinderen? Om het werkboek professioneel te gebruiken, heb je de licentie voor professionals nodig. Werk je bijvoorbeeld als kindercoach, (ortho)pedagoog, leerlingbegeleider of kinder- en jeugdpsycholoog? Met deze licentie krijg je de rechten om dit werkboek professioneel te gebruiken voor verschillende cliënten. Deze rechten zijn persoonsgeboden en onbeperkt, dus levenslang!
Kijk snel voor meer informatie over deze licentie. Je mag ook gratis gebruik maken van de versie van het werkboek voor kinderen met 2 papa’s of 2 mama’s die uit elkaar gaan.

15585

Gratis Positieve Opvoedtips

Vul je e-mailadres in en krijg iedere twee weken gratis extra tips in je mailbox: