TOP Opvoeder

Categorieën: ,

14,95

Direct te downloaden als PDF

TOP opvoeder

Het werkboek over Positief en Relaxed Ouderschap

Vind de balans als opvoeder tussen jou en je kind.
Leer kalm te blijven en wat te doen in uitdagende opvoedsituaties zonder aan jezelf voorbij te gaan.
Ontdek de reden achter negatief gedrag en bewaar de harmonie in huis.

Haal het beste uit jezelf als vader of moeder

Veel ouders worstelen met de opvoeding van hun kind. Kinderen ontwikkelen zich razend snel en in elke fase zijn weer andere opvoedvaardigheden nodig. Alle ouders hebben kwaliteiten en willen het beste voor hun kind. Alleen is opvoeden niet altijd makkelijk, het vraagt veel, juist omdat je emotioneel betrokken bent bij je kind.

Sommige ouders vinden dat ze te snel hun geduld verliezen, anderen zijn onzeker en weer anderen zijn tevreden, maar willen altijd weer iets bijleren.

Dit werkboek is voor alle ouders, die graag het beste uit zichzelf willen halen als opvoeder. Zodat hun kind zich zo optimaal mogelijk kan ontwikkelen.

Wat levert het werkboek op?

Naast veel informatie staat het TOP Opvoeder werkboek vol met oefeningen, waarmee je zelf aan de slag gaat. Zo leer je welke opvoedstijl bij jou past en hoe je het beste bij je kind kunt aansluiten.
Hierdoor krijg je:

  • Een betere band met je kind(eren)
  • Meer zelfvertrouwen als vader of moeder
  • Opvoeden op een manier die bij jou past
  • Je kind ondersteunen bij zijn of haar uitdagingen
  • Omgaan met emoties van jezelf en je kind
  • Meer ontspanning, rust en vertrouwen in jezelf als opvoeder
“Wat een leuk werkboek weer! De onderdelen rondom verbinding en emoties waren een goede opfrisser en eveneens erg leerrijk. Ik heb veel geleerd van het gedeelte rond onze eigen waarden en de invloed daarvan op de opvoeding, bedankt!”
Amelie, moeder van een zoon van 8 jaar

Licentie voor professionals
Ben jij een professional en werk je met ouders? Om het werkboek professioneel te gebruiken, heb je de licentie voor professionals nodig. Werk je bijvoorbeeld als psycholoog, kindercoach, (ortho)pedagoog of kinder-en jeugdpsycholoog? Koop dan de licentie voor het werkboek. Met deze licentie krijg je de rechten om het Top Opvoeder werkboek professioneel te gebruiken voor verschillende cliënten. Deze rechten zijn persoonsgeboden en onbeperkt, dus levenslang!

“Werkboeken met handvaten waaraan kinderen echt iets hebben. Mooie layout wat het aanlokkelijk maakt om er veel in te kijken en er iets mee te doen. Zowel bruikbaar voor ouders als voor professionals.”
Sophie, kinderpsycholoog

Toevoegen aan winkelwagen

15585

Gratis Positieve Opvoedtips

Vul je e-mailadres in en krijg iedere twee weken gratis extra tips in je mailbox:

Scroll naar top