Professionals

Hulpmiddelen voor Professionals

Werk jij professioneel met kinderen?
Bijvoorbeeld als kindercoach, (ortho)pedagoog, leerlingbegeleider of kinder- en jeugdpsycholoog?
Om jou te ondersteunen hebben we een paar mooie producten ontwikkeld!

Ervaringen van anderen:

Sandra Delvers, orthopedagoog, paardencoach en equitherapeut: Ik sta nu zelfverzekerder in mijn werk en kan daardoor een betere hulpverlener zijn voor mijn cliënten.
Louise Bolk, Speltherapeut: De werkboeken hebben een mooie lay-out. De uitleg is duidelijk en ondersteund met afbeeldingen. Er staan handige tips in voor de ouders en mooie praktijkoefeningen. Echte aanraders!
Sophie, kinderpsycholoog: Werkboeken met handvaten waaraan kinderen echt iets hebben.

Voor alle professionals die met ouders en kinderen werken

Als Psychogoed Professional word je onderdeel van een professioneel netwerk waardoor je toegang krijgt tot veel kennis en materialen. Je krijg praktische tips en toegang tot de Psychogoed Toolbox, die je kunt gebruiken om jouw begeleidingen met kinderen vorm te geven. Ook kun jouw kennis delen en vragen stellen aan andere professionals. Samen sta je sterker en weet je meer!

Daarnaast kun je ook deelnemen aan de live Q&A calls met Rian Meddens, Orthopedagoog Generalist, waar je jouw vragen persoonlijk kan stellen. Zo ga je met meer kwaliteit behandelen en bereik je sneller positief effect voor jouw cliënten!

Ontwikkel jezelf als behandelaar met Trainingen en Live Q&A sessies
Toolbox met werkboeken, werkbladen en hand-outs die aansluiten bij wat je cliënt nodig heeft.
Stel vragen aan en deel je ervaringen met andere professionals die werken vanuit een positieve en oplossingsgerichte visie.

Werkboeklicenties

Veel kinderpsychologen en -coaches gebruiken de Psychogoed werkboeken in hun behandelingen. Om een werkboek professioneel te mogen gebruiken heb je de licentie nodig. Door aankoop van een licentie krijg jij de rechten om het werkboek voor meerdere cliënten te gebruiken.
Als Psychogoed Professional heb je automatisch een licentie op deze werkboeken, maar je kunt ook een licentie kopen voor een individueel werkboek.
De licenties voor professionals zijn persoonsgeboden en een jaar lang geldig vanaf de datum van aankoop!

Ik ben TOP werkboek meer zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen

Ik ben TOP! helpt je kind bij het krijgen van meer zelfvertrouwen! Je kind leert wat zijn kwaliteiten zijn, positief denken en wat hem uniek maakt, zodat hij een positief zelfbeeld krijgt. Inclusief een positief dagboek!

(Hoog)sensitiviteit

Het werkboek Ik heb Voelsprieten helpt je kind bij het omgaan met (hoog)gevoeligheid. Door het werkboek leert je kind wat hooggevoeligheid is, hoe hij kan omgaan met gevoelens, prikkels en veranderingen. Inclusief tips voor ouders.

Voelsprieten omgaan met hooggevoeligheid
Voelkrachten Het HSP spel voor hooggevoelige kinderen

(Hoog)sensitiviteit spel

Kinderen leren op een speelse manier hun krachten en vaardigheden te ontdekken en te verbeteren. Zo leren ze op een positieve manier om te gaan met uitdagende situaties en gaan ze hun gevoeligheid als kracht zien!

Boosheid

Ik ben Relaxed! helpt je kind bij het omgaan met boosheid. Je kind leert zijn gevoelens te herkennen en rustiger te uiten. Ook leert je kind problemen oplossen, zodat hij relaxter wordt en meer rust ervaart! Inclusief tips voor ouders.

Werkboek Ik ben RELAXED omgaan met boosheid kind
TOP Opvoeder werkboek voor ouders

Opvoeden

Dit werkboek is voor alle ouders die graag het beste uit zichzelf willen halen als opvoeder. Zodat je kind zich zo optimaal mogelijk kan ontwikkelen. Veel oefeningen die je aan het denken zetten over jouw opvoedstijl en jouw opvoedkwaliteiten. Zodat je gaat opvoeden met meer plezier en meer zelfvertrouwen!

Scheiding

Een werkboek voor kinderen van gescheiden ouders. Dit werkboek helpt bij het verwerken van de scheiding. Je kind krijgt informatie, uitleg en tips voor het omgaan met gevoelens en veranderingen die bij een scheiding komen kijken. Inclusief leuke doe-oefeningen!

Werkboek Ik ben RELAXED omgaan met boosheid kind

Gratis Positieve Opvoedtips

Vul je e-mailadres in en krijg iedere twee weken gratis extra tips in je mailbox: