Licentie: TOP Opvoeder Werkboek

Dit werkboek is speciaal voor ouders ontwikkeld. Voor alle ouders die graag het beste uit zichzelf willen halen als opvoeder. Ouders vinden de balans als opvoeder tussen zichzelf en hun kind en leren rustig te blijven in uitdagende opvoedsituaties zonder aan zichzelf voorbij te gaan. Zodat hun kind zich zo optimaal mogelijk kan ontwikkelen.

Categorieën: ,

94,95

Direct te downloaden als PDF

Vergroot het zelfvertrouwen van je cliënten!

Ben jij een professional die met ouders werkt? Dan heb je deze licentie nodig om het PRO Opvoeder professioneel te mogen gebruiken.
Werk je bijvoorbeeld als kindercoach, (ortho)pedagoog, leerlingbegeleider of kinder- en jeugdpsycholoog?

Vaak is het versterken van het zelfbeeld van kinderen een belangrijk onderdeel in een behandeling of begeleiding. Met dit werkboek help je de ouders van je cliënten om meer in hun kracht te staan.

“De werkboeken hebben een mooie lay-out. De uitleg is duidelijk en ondersteund met afbeeldingen. Er staan handige tips in voor de ouders en mooie praktijkoefeningen. Alle drie de licenties zijn een aanrader!”
Louise Bolk, Speltherapeut voor kinderen & Coach voor volwassenen

Door aankoop van deze licentie krijg je de rechten om het werkboek professioneel te mogen gebruiken. De licentie is persoonsgeboden en een jaar lang geldig! Vanaf de datum van aankoop.

TOP opvoeder

Het werkboek over Positief en Relaxed Ouderschap

  • Vind de balans als opvoeder tussen jou en je kind.
  • Leer kalm te blijven en wat te doen in uitdagende opvoedsituaties zonder aan jezelf voorbij te gaan.
  • Ontdek de reden achter negatief gedrag en bewaar de harmonie in huis.

Haal het beste uit jezelf als vader of moeder

Veel ouders zijn onzeker en worstelen met de opvoeding van hun kind. Kinderen ontwikkelen zich razend snel en in elke fase zijn weer andere opvoedvaardigheden nodig. Alle ouders hebben kwaliteiten en willen het beste voor hun kind. Aan ons de taak om die krachten te vinden en ouders te laten zien dat ze het kunnen.

Dit werkboek is voor alle ouders, die graag het beste uit zichzelf willen halen als opvoeder. Zodat hun kind zich zo optimaal mogelijk kan ontwikkelen.

“Als kindercoach ben ik erg blij met deze licentie. Het werken met het Ik ben TOP werkboek geeft veel gespreksstof met mijn cliënten.”
Angela Bruil, kinder- en tienercoach

Door aankoop van deze licentie krijg je de rechten om het werkboek te gebruiken voor een onbeperkt aantal cliënten. De getoonde prijs is inclusief BTW, dus je kunt een deel terugvragen.
Na aankoop van de licentie krijg je meteen een mail met daarin een link om het werkboek te downloaden. Print het bestand dubbelzijdig en in kleur uit voor het mooiste resultaat.
Bij elke update van het werkboek krijg je een mail, zodat je altijd de nieuwste versie kunt gebruiken!

Koop de licentie, zodat je onbeperkt gebruik kunt maken van het werkboek en veel verschillende cliënten helpt bij het vergroten van het zelfvertrouwen!

“Werkboeken met handvaten waar kinderen echt iets aan hebben. Ze hebben een mooie layout, wat het aanlokkelijk maakt om er veel in te kijken en er echt iets mee te doen. Zowel bruikbaar voor ouders als voor professionals.”
Sophie, kinderpsycholoog

Download hier een inzage-exemplaar van het werkboek Ik ben TOP! met de inhoudsopgave en een aantal voorbeeld pagina’s om te zien of het aansluit bij jouw werkwijze. Neem voor meer informatie contact op met ons via info@psychogoed.nl.

Bekijk ook de licentie voor het werkboek: ‘Mijn ouders gaan scheiden’ voor kinderen met gescheiden ouders en de licentie voor het werkboek ‘Ik heb voelsprieten!’ voor het omgaan met hooggevoeligheid.

Toevoegen aan winkelwagen

15585

Gratis Positieve Opvoedtips

Vul je e-mailadres in en krijg iedere twee weken gratis extra tips in je mailbox:

Scroll naar boven