Content voor Ingelogde Gebruikers

Wil je graag advies helemaal afgestemd op jouw kind? Heb je behoefte aan persoonlijk contact? Dan is een Skype consult, e-mail consult of een thuisbezoek iets voor jou! Dit kan eenmalig, maar ook een langer begeleidingstraject is mogelijk. We vinden het belangrijk om goed af te stemmen op jouw unieke situatie en gezin, dus alles gaat in overleg.

E-mail consult

Heb je een vraag over de opvoeding? Loop je ergens tegen aan bij de ontwikkeling van je kind? Of wil je overleggen over probleemgedrag van je zoon of dochter met een orthopedagoog? Dan kan een E-mail consult je verder helpen!
Geen enkele vraag is gek of het nu gaat over de opvoeding, je kind die niet lekker in z’n vel zit, tips, advies of overleg over bijvoorbeeld het wel of niet starten met psychologische hulpverlening of diagnostisch onderzoek, alles kan!
Boek nu een e-mail consult en dan neem ik binnen 48 uur contact met je op. Een e-mail consult kost 35 euro en hiervoor krijg je een analyse van je vraag en situatie, persoonlijke tips en advies, vragen afgestemd op jouw kind die je aan het denken zetten om zelf tot een oplossing te komen en een opdracht om mee aan de slag te gaan.

Boek nu je e-mail consult! 

Skype consult

Wil je graag persoonlijk overleggen over een opvoedvraag, probleemgedrag van je kind of een moeilijke situatie in je gezin?
Dan kan ik u verder helpen! In een Skype consult heb je een uitvoerig gesprek met een orthopedagoog. Je krijgt advies afgestemd op jouw kind van een professional. Rian Meddens is orthopedagoog generalist en is gespecialiseerd in opvoeding en de (bijzondere)ontwikkeling van kinderen.
In een skype consult wordt eerst kennisgemaakt, dan er is ruimte om je situatie en vraag toe te lichten en vervolgens zullen er vragen aan je gesteld worden, zodat er een persoonlijk advies gegeven kan worden.
Boek nu een skype consult en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Een Skype consult kost 75 euro en duurt 45 minuten.

Boek nu je skype consult! 

Thuisbezoek

Het kan ook zo zijn dat je graag een persoonlijk gesprek of observatie wilt. Hiervoor kan ik bij jou thuis langskomen. Een thuisbezoek kan bestaan uit een persoonlijk gesprek met ouders, gezinsgesprek, een observatie, een gesprek met je zoon of dochter of een combinatie hiervan. Van te voren bespreken we jullie vraag en het doel van het thuisbezoek. De kosten zijn afhankelijk van de vraag en de reisafstand. Vul voor meer informatie dit formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Scroll naar boven