Persoonlijk Consult

Wil je graag advies helemaal afgestemd op jouw kind? Heb je behoefte aan persoonlijk contact? Dan is een online consult of een thuisbezoek iets voor jou! Dit kan eenmalig, maar ook een langer begeleidingstraject is mogelijk. Ik vind het belangrijk om goed af te stemmen op jouw unieke situatie en gezin, dus alles gaat in overleg.

Online consult

Wil je graag persoonlijk overleggen over een opvoedvraag, de ontwikkeling van je kind, probleemgedrag of een moeilijke situatie in je gezin?
Dan kunnen wij je verder helpen! In een online consult heb je een uitvoerig gesprek met een orthopedagoog via beeldbellen. Je krijgt advies afgestemd op jouw kind van een professional. Rian Meddens is Orthopedagoog Generalist en gespecialiseerd in opvoeding en de (bijzondere) ontwikkeling van kinderen. Vanaf oktober 2023 neemt Susanne van der Maas, kinder- en jeugdpsycholoog en ook gespecialiseerd in opvoeding en ontwikkeling van kinderen, de persoonlijke consulten van Rian tijdelijk over. Zij zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.
In een online consult wordt eerst kennisgemaakt, dan er is ruimte om je situatie en vraag toe te lichten en vervolgens zullen er vragen aan je gesteld worden, zodat er een persoonlijk advies gegeven kan worden.
Boek nu een online consult en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Een online consult kost 85 euro en duurt 45 minuten.

Boek nu je online consult!

“Het gesprek heeft me een goed en rustig gevoel gegeven. Ik kon m’n zorgen kwijt en daarbij kreeg ik de nodige tips en adviezen. Het heeft mij en ons gezin heel erg geholpen.”
Inge, moeder met een zoon van 7 jaar en een dochter van 4 jaar
“Wij vonden het een heel fijn gesprek met Rian. Sinds ons gesprek gaat het erg goed met onze dochter, een totaal ander kind. De tips werken zeer effectief, nogmaals super bedankt! Bijten en agressie behoren tot het verleden.”
Laurens, vader van een dochter van 2 en een half jaar
“Zodra ik twijfel over hoe ik met bepaalde dingen in de opvoeding moet omgaan, dan wankel ik. Dat merk ik niet alleen, maar ook mijn zoontje, waardoor het wat stroever loopt tussen ons. Dan is het zo fijn om vanuit huis een uurtje met Rian in gesprek te kunnen gaan en haar advies te vragen. Ik kan het iedereen met kinderen aanraden!
Zij kan het gedrag van mijn zoontje goed uitleggen en fijne tips geven om er op een positieve manier mee om te gaan. Na zo’n gesprek sta ik weer stevig in mijn schoenen en ook dat merkt mijn zoontje. Dan hebben we heerlijke, gezellige dagen samen zonder gemopper en gedoe.”
Kim, moeder van een zoon van 3 jaar

Thuisbezoek

Het kan ook zo zijn dat je graag een persoonlijk gesprek of observatie wilt. Hiervoor kan ik bij jou thuis langskomen. Een thuisbezoek kan bestaan uit een persoonlijk gesprek met ouders, gezinsgesprek, een observatie, een gesprek met je zoon of dochter of een combinatie hiervan. Van te voren bespreken we jullie vraag en het doel van het thuisbezoek. De kosten zijn afhankelijk van de vraag en de reisafstand. Vul voor meer informatie dit formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

“Rian heeft ons erg goed geholpen. Ze luistert aandachtig, denkt mee en ziet de dingen scherp. Ze heeft ons in één sessie een stuk verder geholpen en ons het vertrouwen gegeven dat we op de goeie weg zitten. Dank je wel Rian!”
Anna, moeder van een zoon van 4 en dochtertje van 2 jaar

Gratis Positieve Opvoedtips

Vul je e-mailadres in en krijg iedere twee weken gratis extra tips in je mailbox: