skip to Main Content

Wil je graag advies helemaal afgestemd op jouw kind? Heb je behoefte aan persoonlijk contact? Dan is een online consult of een thuisbezoek iets voor jou! Dit kan eenmalig, maar ook een langer begeleidingstraject is mogelijk. Ik vind het belangrijk om goed af te stemmen op jouw unieke situatie en gezin, dus alles gaat in overleg.

Online consult

Wil je graag persoonlijk overleggen over een opvoedvraag, probleemgedrag van je kind of een moeilijke situatie in je gezin?
Dan kan ik u verder helpen! In een online consult heb je een uitvoerig gesprek met een orthopedagoog via beeldbellen. Je krijgt advies afgestemd op jouw kind van een professional. Rian Meddens is orthopedagoog generalist en is gespecialiseerd in opvoeding en de (bijzondere)ontwikkeling van kinderen.
In een online consult wordt eerst kennisgemaakt, dan er is ruimte om je situatie en vraag toe te lichten en vervolgens zullen er vragen aan je gesteld worden, zodat er een persoonlijk advies gegeven kan worden.
Boek nu een online consult en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. Een online consult kost 75 euro en duurt 45 minuten.

Boek nu je online consult! 

Thuisbezoek

Het kan ook zo zijn dat je graag een persoonlijk gesprek of observatie wilt. Hiervoor kan ik bij jou thuis langskomen. Een thuisbezoek kan bestaan uit een persoonlijk gesprek met ouders, gezinsgesprek, een observatie, een gesprek met je zoon of dochter of een combinatie hiervan. Van te voren bespreken we jullie vraag en het doel van het thuisbezoek. De kosten zijn afhankelijk van de vraag en de reisafstand. Vul voor meer informatie dit formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Back To Top