Samenwerken met Psychogoed

Wil je samenwerken met Psychogoed? Leuk!
Hieronder lees je de mogelijkheden en wat wij belangrijk vinden in een samenwerking.

Wat vinden wij belangrijk?

Psychogoed vindt het belangrijk om goede, toegankelijke informatie te geven van hoge kwaliteit. Deze informatie is gericht aan ouders en professionals met betrekking tot positief opvoeden, ouderschap en kinderpsychologie. Hierbij vinden wij het belangrijk dat de informatie positief geformuleerd is, toegankelijk en gebaseerd is op recente wetenschappelijke kennis. Hiernaast werken we vooral vanuit de visie van de positieve psychologie en oplossingsgerichte therapie.

Hoeveel ouders bereiken we?

Elke maand zijn er rond de 100.000 ouders die onze website bezoeken. Hiervan is 70% vrouw en 30% man en veruit de meeste bezoekers zijn tussen de 25 en 45 jaar oud.
Hiernaast hebben we 20.000 abonnees op onze mailinglijst. Waarvan het grootste deel ouders zijn, maar ook een deel professionals die met kinderen en ouders werken. De meeste ouders hebben kinderen tussen de 1 en 12 jaar oud.

De mogelijkheden voor een samenwerking

Wil je graag samenwerken met psychogoed? Dan zijn er de volgende mogelijkheden:

  • Het plaatsen van externe link of een artikel met een externe link doen we alleen als de blogpost van hoogwaardige kwaliteit is. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
  • Het plaatsen van een affilatelink. Bied jij een kwalitatief goed product aan voor ouders wat passend is bij onze doelgroep? Dan staan we open om te bekijken of jouw product past bij onze visie en kwaliteit.
  • Het plaatsen van een Sponsored Post. Dit doen we alleen als het merk bij Psychogoed en de doelgroep aansluit.
  • Ben jij professional of ouder en heb je een leuk idee dat past bij de Psychogoed visie? We staan altijd open om iets samen te ontwikkelen. Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor onze samenwerking te bespreken!

Gratis Positieve Opvoedtips

Vul je e-mailadres in en krijg iedere twee weken gratis extra tips in je mailbox: