skip to Main Content

Wil jij je kind helpen met behulp van een werkboek?
Psychogoed heeft verschillende werkboeken ontwikkeld om samen met je kind te doen.
Ze helpen je kind bij het krijgen van meer zelfvertrouwen, omgaan met hooggevoeligheid of het verwerken van de scheiding. Het werkboek is in PDF formaat, zodat je het meteen kunt printen en ermee aan de slag kunt gaan!
Werk je professioneel met kinderen? Schaf dan de licentie aan!

Ik ben TOP!

Ik ben TOP!

Dit werkboek helpt je kind bij het krijgen van meer zelfvertrouwen! Je kind leert wat zijn kwaliteiten zijn en wat hem of haar uniek maakt, zodat hij of zij een positief zelfbeeld krijgt. Inclusief een positief dagboek!

Ik heb voelsprieten!

Ik heb voelsprieten!

Het werkboek Ik heb Voelsprieten helpt je kind bij het omgaan met (hoog)gevoeligheid. Door het werkboek leert je kind wat hooggevoeligheid is, hoe hij kan omgaan met gevoelens, prikkels en veranderingen. Inclusief tips voor ouders.

Ik ben Relaxt werkboek omgaan boosheid

Ik ben relaxt!

Dit werkboek helpt je kind bij het omgaan met boosheid. Je kind leert zijn gevoelens te herkennen en rustiger te uiten. Ook leert je kind problemen oplossen, zodat hij relaxter wordt en meer rust ervaart! Inclusief tips voor ouders.

Mijn ouders gaan scheiden

Mijn ouders gaan scheiden

Dit werkboek helpt bij het verwerken van de scheiding. Je kind krijgt informatie, uitleg en tips voor het omgaan met gevoelens en veranderingen. Inclusief leuke doe-oefeningen!

Back To Top