Werkboeken voor je kind

Wil jij je kind helpen met behulp van een werkboek?
Psychogoed heeft verschillende werkboeken ontwikkeld om samen met je kind te doen. Deze kinderpsychologie werkboeken helpen je kind bij het krijgen van meer zelfvertrouwen, omgaan met hooggevoeligheid of het verwerken van de scheiding. Het werkboek is in PDF formaat, zodat je het meteen kunt printen en ermee aan de slag kunt gaan!
Werk je professioneel met kinderen? Schaf dan de licenties van Psychogoed aan!

Ik ben TOP werkboek zelfvertrouwen werkboeken voor je kind
Omgaan met onzekerheid

Ik ben TOP!

Dit werkboek helpt je kind bij het krijgen van meer zelfvertrouwen! Je kind leert wat zijn kwaliteiten zijn, positief denken en wat hem uniek maakt, zodat hij een positief zelfbeeld krijgt. Inclusief een positief dagboek!

Ik heb voelsprieten!

Het werkboek Ik heb Voelsprieten helpt je kind bij het omgaan met (hoog)gevoeligheid. Door het werkboek leert je kind wat hooggevoeligheid is, hoe hij kan omgaan met gevoelens, prikkels en veranderingen. Inclusief tips voor ouders.

Werkboek Ik ben RELAXED omgaan met boosheid kind

Ik ben relaxed!

Dit werkboek helpt je kind bij het omgaan met boosheid. Je kind leert zijn gevoelens te herkennen en rustiger te uiten. Ook leert je kind problemen oplossen, zodat hij relaxter wordt en meer rust ervaart! Inclusief tips voor ouders.

TOP Opvoeder

Dit werkboek is voor alle ouders die graag het beste uit zichzelf willen halen als opvoeder. Zodat je kind zich zo optimaal mogelijk kan ontwikkelen. Veel oefeningen die je aan het denken zetten over jouw opvoedstijl en jouw opvoedkwaliteiten. Zodat je je gaat opvoeden met meer plezier en meer zelfvertrouwen!

Ik vind mijn plek - werkboek voor kinderen van gescheiden ouders

Ik vind mijn plek!

Een werkboek voor kinderen van gescheiden ouders. Dit werkboek helpt bij het verwerken van de scheiding. Je kind krijgt informatie, uitleg en tips voor het omgaan met gevoelens en veranderingen die bij een scheiding komen kijken. Inclusief leuke doe-oefeningen!

Voelkrachten Het HSP spel voor hooggevoelige kinderen

Het spel voelkrachten

Kinderen leren op een speelse manier hun krachten en vaardigheden te ontdekken en te verbeteren. Zo leren ze op een positieve manier om te gaan met uitdagende situaties en gaan ze hun gevoeligheid als kracht zien!

Gratis Positieve Opvoedtips

Vul je e-mailadres in en krijg iedere twee weken gratis extra tips in je mailbox: